Iepuraşii din faţa Primăriei Arad au fost ucişi de câinii fără stăpân

  • njwc.info
  • aprilie 19, 2017
  • 0

Iepuraşii din faţa Primăriei cu care copiii s-au jucat în zilele de Paşte nu au avut nici o şansă. Aceştia au fost omorâţi în nopatea de marţi spre miercuri de către câinii fără stăpân.

Incidentul a fost descris de către un arădean pe „Înțelegem că s-au făcut amenajări pentru sărbătorile pascale cu toate decorațiunile, dar până la bietele animăluțe ( iepuraşii din fața primăriei)! Sunt nişte ființe înocente, de ce trebuie să stea în fața primăriei în ploaie? Pe lângă faptul că sunt maltratați de copii ( în sensul că sunt mângâiați zilnic de sute de ori), acum noaptea în jurul orei 4:00 eram în trecere pe acolo…am zărit iepuraşii şi ghiciți ce?: iepuraşii erau încolțiți de 4 câini ai străzii care lătrau la ei. Am mers acolo şi am alungat câinii …dar din păcate câinii au sărit peste ” gardul care proteja iepuraşii” . Îmi arunc privirea la iepuraşi şi văd 8 iepuraşi: 2 dintre aceştia înghesuiți într-un colț…speriați …1 muşcat de coloana vertebrală, nemaiputându-se deplasa. Iar 5 dintre ei, din păcate….omorâți de câinii străzii. Dacă ați fii văzut cum se chinuiam bieții iepuraşi…nu vă puteți imagina…Dacă cu adevărat ați vrut ca oraşul să aibă această atracție ( a iepuraşilor ) în primul rând trebuia să vă gândiți la siguranța acestora. Sunt şi ele nişte suflete…nu meritau această soartă”.

Alături de acest mesaj arădeanul a postat şi o imagine cu iepuraşii morţi. Uu astfel de incident s-a mai petrecut în urmă cu doi ani la Arad şi de două ori în Timişoara.

Lasă un răspuns

раскрутка сайтов киев

https://progressive.ua