Hoţii din Arad nu au limite. Au furat din cutia de donaţii! FOTO VIDEO

Niciun comentariu

Hoţii nu au limită când vine vorba de furat. De această dată a fost atacată cutia de donaţii care se afla în incinta magazinului Animax, de pe Calea Aurel Vlaicu, numărul 156.

Pe camerele de luat vederi din incinta magazinului se vede cum un tânăr ia fără jenă banii. Patronii magazinului Animax spun că vor depune plângere. „Acest individ a furat banii din cutia cu donaţii pentru animaluţele rănite şi abandonate, care sunt ajutate de Asociaţia Animed Arad. Împotriva lui vom depune plângere”, spun reprezentanţii magazinului Animax.

În cutie se aflau câteva sute de lei.

Cu sânge rece si fara inima sau frica de Dumnezeu, un hot din Arad a furat banii stransi, din donatii, pentru ingrijirea animalelor ranite sau abandonate. Individul, care a intrat in magazin, culmea, sa cumpere mancare de caini, a plecat cu toate bancnotele din cutia milei. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere il dau, insa, de gol, astfel ca indetificarea lui e o chestiune de moment.Hotul, un tanar cu tatuaje, a venit la magazin sa cumpere putina mancare pentru caine. Relaxat, individul si-a proptit bicicleta de peretele unitatii comerciale, apoi a intrat in pravalie si a cerut un produs pe care vanzatoarea era nevoita sa-l ia din spatele casei de marcat. Cat ai clipi, hoţul a reusit sa fure aproximativ 80 de lei. Banii, care provin din donatii, erau destinati ingrijirii animalutelor ranite si fara stapan. Imaginile, insotite de o plangere, vor ajunge si la politie. Dupa aceasta patanie, care i-a afectat emotional si pe proprietarii magazinului, administratorul se gandeste sa securizeze cutiuta pentru donatii, pentru a-i feri pe hoti de astfel de tentatii.De la inceputul anului, in Arad, cu ajutorul camerelor de supraveghere, cel putin 5 hoti au fost depistati dupa ce imaginile cu ei in actiune au ajuns in mediul on-line, iar oamenii i-au recunoscut si le-au facut publica identitatea.

Gepostet von am Freitag, 5. Mai 2017

 

 

Category: Arad
Tags: , , ,

Lasă un răspuns

別れさせ屋 大阪

заказ воды белая церковь

www.220km.com/category/ford/
Meniu