Grozavu a plecat de la Mediaș pentru a antrena din nou Botoșaniul

  • njwc.info
  • aprilie 5, 2016
  • 0

FC Botoşani are începând de astăzi antrenor principal. Leo Grozavu şi-a reziliat contractul cu Gaz Metan Mediaş, liderul seriei a II-a din eşalonul secund, iar după amiază va ajunge la Botoşani.

Tehnicianul care a mai avut două mandate la Botoşani va sta pe bancă la meciul cu CSMS Iaşi, programat luni după amiază de la ora 18.00, pe Stadionul Municipal. El a urmărit partida câştigată ieri de FC Botoşani cu scorul de 6-1 în faţa formaţiei ACS Poli Timişoara şi spune că este o victorie de moral.

„Probabil că o să ajung astăzi la antrenament. Am plecat târziu de ma Mediaş, după miezul nopţii. Abia am ajuns acasă. Este timp pentru pregătirea meciului cu Iaşi. Astăzi e prima zi după meciul cu Timişoara. Oricum mă străduiesc să ajung astăzi. Am văzut meciul cu Timişoara, mă bucur că a fost o victorie, o victorie de moral. Acum există încredere. Au marcat mulţi jucători care până acum nu abundau de încredere. Se poate lucra un pic pe alt fond. În acelaşi timp trebuie să înţelegem că Timişoara s-a prezentat foarte slab. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, campionatul încă e lung. I-am văzut pe cei de la Iaşi, au încredere, joacă altfel. Va fi un meci dificil”, declarat Leo Grozavu.

sursa: prosport.ro

Lasă un răspuns

progressive.ua

lezpoo

Узнайте про классный интернет-сайт со статьями про Примоболан купить https://buysteroids.in.ua/inekczionnyie-anabolicheskie-steroidyi/primobolan.html