Glonțul a trecut pe lângă ineuani, vor juca în Liga a IV-a!

  • njwc.info
  • iulie 29, 2016
  • 0

Pericolul alunecării lui CS Ineu din eșalonul trei până în Liga a V-a pare că a trecut. O nouă întâlnire între primarul orașului de pe Crișul Alb, Călin Abrudan și finanțatorul Roland Szabo a avut concluzii pozitive, optimiste. Cei doi au decis să susținută echipa în Liga a IV-a, dar au făcut și mici pași concreți în acest sens.

Primele restanțe au ajuns deja în buzunarele fotbaliștilor din lot,  pentru o doză de încredere pentru ceea ce va urma, respectiv un campionat al reconstrucției cu mulți jucători din propria pepinieră. În paralel, se caută întăriri la nivel de seniori pe câteva posturi, în special între buturi și în linia de mijloc. Echipa va fi formată în jurul lui Iaroș, Hulbăr, Spătaru, Popovici și Mașniță, fotbaliști importanți și în Liga a 3-a, care au deocamdată alături doar juniori între 16 și 18 ani.

Antrenorul Cristian Sculici va intensifica pregătirea începând de săptămâna viitoare, când e de așteptat să fie achitat și alte restanțe financiare și, astfel, să se intre cât de cât în normal la gruparea de pe Crișul Alb.

Dar, adevărata provocare a noului sezon fotbalistic vor fi investițiile în baza materială din Unitatea Militară, parte a Academiei Ladislau Brosovszky și stadionul din Parcul Central.

Lasă un răspuns