Gaşca Zurli a animat Polivalenta din Arad. Vezi în ce oraşe vor mai poposi!

  • njwc.info
  • martie 5, 2017
  • 0

Gașca Zurli care a plecat în data de 4 martie în cel mai mare turneu din istoria trupei a ajuns duminică seara la Arad. Copiii, părinţii şi bunicii au petrecut la Sala Sproturilor Victoria din Arad (Polivalentă) o seară plină de culoare. S-a cântat şi dansat alături de personajele atât de iubite de copii. După Arad,  Gașca Zurli va poposi la Oradea.

Gașca Zurli este o super producţie, un spectacol unic în care sunetul şi luminile sunt la nivelul show-urilor internaţionale. Cu spectacolul ZECE ZURLI, Gaşca Zurli marchează împlinirea celor 10 ani de Zurli în România.

În acest show apar toate personajele atât de iubite de copii iar producţia vine cu cântece şi personaje noi. În ţară, spectacolele sunt organizate în săli polivalente şi săli de sport, acolo unde s-au putut obţine înţelegeri cu administratorii acestor spaţii. Încercăm să acoperim toată ţară şi să ne întâlnim cu cât mai mulţi prieteni.

Harta turneului acoperă toate zonele geografice. Preţul biletelor este de la 30 de lei la 150 de lei, biletele din această categorie includ şi întâlniri speciale cu Gaşca Zurli.

10 personaje, 10 cele mai iubite cântece, 10 motive să ajungi la acest spectacol eveniment care este produs o singură dată: primăvara lui 2017.

Oraşele în care vor mai ajunge sunt: Oradea, Satu Mare, Cluj Napoca, Baia Mare, Bistriţa, Târgu Mureş, Braşov, Bacău, Galaţi, Iaşi, Chişinău, Botoşani, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Piteşti, Constanţa, Ploieşti şi Bucureşti. Vom străbate peste 15.000 de kilometri într-o echipă de 30 de oameni. În total se vor întâlni cu peste 50.000 de spectatori.

În fiecare oraș vom organiza concursuri speciale şi vom acorda unor fani şansa de a urca pe scenă alături de cele mai iubite personaje din România. Fetiţa Zurli, Zdrăngănel, Clopoţel, Zână Bună, Vrăjimaturica, Truli, Yuppi, Tashu, Tasha şi Băieţelul Zurli şi-au făcut bagajele. Tanti Prezentatoarea, Mirela Retegan, creatoarea acestui mega concept a pregătit pentru ei multe surprize pe parcursul întregului turneu care durează o lună şi jumătate.

și la magazinele partenere Eventim din orașul dumneavoastră.

Un este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții (adulţi și copii) la spectacol trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă, inclusiv copiii sub 2 ani plătesc bilet.

Accesul se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Persoanele care ajung după începererea spectacolului au acces în sală, dar îşi pierd locurile şi vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere.

Vă rugăm nu întârziaţi! Atenţie se filmează!

Lasă un răspuns

www.topobzor.info

https://granit-sunrise.com.ua