Gabriel Oprea a demisionat din Guvern

  • njwc.info
  • noiembrie 9, 2015
  • 0

Gabriel Oprea a demisionat luni din functia de ministru de Interne, pierzand automat si functia de vicepremier, au declarat pentru HotNews.ro surse politice. Oprea participase saptamana trecuta la o sedinta de Guvern dupa demisia premierului Victor Ponta, dar a anuntat ulterior ca a fost ultima sedinta la care ia parte.

El anuntase ca si-a delegat atributiile secretarului de stat Ilie Botos.

UPDATE 2 Demisia lui Oprea este datata 6 noiembrie, adica ziua de vineri, atunci cand Oprea a anuntat ca si-a delegat atributiile. Pana la aceasta ora, nimic nu a fost publicat in Monitorul Oficial.

UPDATE Numele lui Oprea a fost scos deja de pe

Gabriel Oprea a fost una dintre tintele politice majore ale zecilor de mii de protestatari care au iesit in pietele din marile orase. El a fost protagonistul a doua scandaluri uriase in ultimele luni: moartea politistului Bogdan Gigina, aflat in coloana sa, si scandalul de plagiat in lucrarea sa de doctorat si ale unor doctoranzi de-ai sai.

Demisia trebuie sa fie semnata de presedintele Klaus Iohannis si publicata in Monitorul Oficial.

Oprea era asteptat luni la „Ora Guvernului” in plenul Camerei Deputatilor pentru a raspunde pe tema respectarea Codului rutier si utilizarea Politiei Rutiere la insotirea demnitarilor, tema propusa de liberali ca urmare a accidentului tragic in care a murit Bogdan Gigina.

 

Sursa: www.hotnews.ro

Lasă un răspuns

monaliza.kiev.ua

https://www.biceps-ua.com/

www.maxformer.com/konteynery-plastikovye