FOTO Zece meciuri de excepţie, la Gala Campionilor de la Arad

  • njwc.info
  • octombrie 15, 2017
  • 0

Sala Polivalentă „Victoria” din Arad a găzduit, sâmbătă seara, Gala Campionilor, un eveniment pugilistic de excepţie. Au fost zece partide de box între sportivi de diferite categorii.

Conform organizatorilor, peste 1.200 de persoane au urmărit din tribune partidele de cadeţi, dar şi cele ale „greilor”. Pugilişti din România, Spania, Ucraina şi Polonia au luat parte la această competiţi, multe dintre partidele desfăşurate au oferit un spectacol real.

La Gala Campionilor arădenii i-au putut vedea în ring pe campionul mondial, Mihai Nistor. A participat şi campionul european, Jitaru Robert, dar şi campionul mondial de cadeţi Răzvan Andreana. Cel mai disputat meci al serii a fost cel în care a câştigat arădeanul Marius Tătar.

Invitatul de onoare al Galei a fost nimeni altul decât multiplul campionul mondial Francisc Vastag.

Moderatorii evenimentului au fost Flick Domnul Rimă şi Răzvan Popescu de la Radio ZU, în colaborare cu Bianca Morariu PR & Events.

Organizatorul Galei Campionilor, Ruben Stoia, a ţinut să le mulţumească tuturor celor care l-au sprijinit în această acţiune, unul dintre aceştia fiind deputatul arădean Dorel Căprar. „Ţin să mulţumesc din suflet tuturor celor ce m-au susţinut moral şi sponsorilor deopotrivă pentru ajutorul acordat, şi pentru că au crezut ăn visul meu de-a promova boxul arădean şi de a face această Gala a Campionilor”, a declarat Ruben Stoia.

Gala a început cu meciurile în care au boxat doi copii de la Bo Club Ruben Stoia şi anume Amos Bartha şi Mircea Nemeti. Bartha a câştigat la categoria lui de 40 de kilograme, iar Nemeti a pierdut. El a fost la categoria 54 de kilograme.

Lasă un răspuns

www.sribnapidkova.ua

www.best-cooler.reviews/grizzly-coolers-for-sale-review/

https://www.best-cooler.reviews