FOTO Un bar din Pecica a ars până la temelii

  • njwc.info
  • februarie 18, 2018
  • 0

O casă se locuit din Pecica în care funcţiona şi un Bar a ars din temelii, duminică dimineaţa. Intervenţia pompierilor a fost dificilă deoarece în interior erau mai multe butelii de gaz.

„În aceasta dimineața în jurul orei 07.30 Detașamentul de Pompieri Arad s-a deplasat în localitatea Pecica pentru a interveni la un incendiu ce se manifesta la o clădire cu funcțiuni mixte, casa de locuit și BAR. În sprijin a fost solicitat și SVSU Pecica.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent și generalizat în interiorul bar-ului propagat la acoperiș, la structurile anexe din curte și la o anexa a unui vecin. Intervenția foarte dificilă datorita prezentei mai multor butelii în interiorul construcției și a modului de amplasare a acestora ( construcțiile fiind foarte apropiate fără spatii între ele). Forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă o autospeciala a Detașamentului Arad și una de la SVSU Pecica. În total se intervine cu 4 autospeciale, 8 Subofiteri și 10 voluntari. S-a reușit limitarea incendiului pentru a nu se mai extinde la alte construcții. În acest moment incendiul este localizat, limitat și nu mai exista pericol de propagare. Se acționează în continuare pentru lichidarea ultimelor focare”, spune George Pleşca, purtătorul de cuvânt al ISUJ Arad.

 

 

Lasă un răspuns

別れさせ屋 佐賀

посмотреть gss.com.ua

web development