Fotbalul a fost nedrept: CS Ineu – ASU Poli   0-1

  • njwc.info
  • May 14, 2016
  • 0

Ineul a întâlnit în sfârșit liderul Poli în cadrul etapei a 26-a a Ligii a 3-a. Meciul fusese amânat ca urmare a decesului camerunezului Ekeng, pentru ca în această seară să se dispute pe ploaie. Ineul a fost echipa mai bună, a avut o sumedenie de ocazii, dar câștigători au fost timișorenii, care au marcat în al doilea minut de prelungire la o fază norocoasă.

Combatantele s-au studiat în primele 15 minute, construcția fiind împiedicată de gazonul ud. Huțanu a avut o primă tentativă, de la aproape 40 de metri, dar șutul său a trecut puțin peste transversală. Timișorenii nu avut față primul loc, Mitrea intervenind simplu doar la centrările plouate ale fotbaliștilor de pe benzi. În minutul 32, gazdele au avut prima mare ocazie. Ciocan a bătut bine pe jos o lovitură liberă lateral stânga, doi coechipieri au trecut puțin pe lângă mingea ce a ajuns la Clej, acesta a tras cu stângul, dar Fișteag a prins de la colțul scurt. Zărăndanii au stat excellent în teren, iar contraatacurile au fost tăioase. La unul dintre acestea, Gălan și Fișteag erau aproape de a se încurca reciproc cu Mașniță în spate. Clej a scris concluzia primei părți cu un șut de la marginea careului, ce a trecut de puțin pe lângă vinclu.

Timișorenii au dominat startul de repriză secundă și au cerut penalty la un duel între Bădăuță și Bier. Ineul nu s-a descurajat și a revenit la cârma partidei și a ratat o ocazie imensă în minutul 67. Un doiuri succesive Huțanu – Mașniță în viteză, ultimul a ajuns în careu, la 12 metri, a tras spre colțul lung, dar a făcut-o slab și Birău a respins din alunecare. După cornerul rezultat, mingea a ajuns la Spătaru la marginea careului, acesta a tras din voleu de puțin pe lângă poartă. Două minute după aceea, Hulbăr a centrat de pe stânga, Mașniță a prelungit pentru Huțanu, care a încercat să preia, dar Fișteag a ieșit și a blocat la timp. Amfitrionii au continuat să pună presiune, dar Botaș a reluat puțin cu capul pe lângă colțul scurt cornerul lui Ciocan. Când nimeni nu mai credea și total contrar cursului jocului, „alb-violeții” au dat lovitura. Țugui a tras de la marginea careului în blocaj, mingea a luat boltă, iar  Gălan a marcat cu capul din mijlocul careului, cu Mitrea spectator. Era al doilea minut de prelungire, astfel că meciul s-a încheiat cu victoria nemeritată a vizitatorilor.

Formații: 

CS Ineu: Mitrea – Ciocan, Bier, Iaroș, Hulbăr – Zdrențan – Huțanu, Clej, Spătaru, Botaș (87 Talpaș) – Mașniță (90 Jazzley). Antrenor: Cristi Sculici

ASU Poli: Fișteag –  Birău, Gălan, Todorov, Taub – Bilia – Vucea (57 Sulea), Țugui, Codrea (70 Peter), Ghinescu (90+4 Damian)– Bădăuță. Antrenor: Sorin Brîndescu

Arbitri: Teodora Albon – Iosif Nasc (Cluj), Adrian Epure (Orlat – Sibiu).

Cartonașe galbene: Huțanu / Birău, Vucea, Sulea, Peter

Observatori FRF: Cornel Pantea (Oradea), Adrian Cocoș (Reșița)

Leave a Reply

Ukraine patent attorneys

читать дальше