Fosta soție a lui Dan Condrea nu a fost lăsată să intre la serbarea fetiței sale

Niciun comentariu

Laura Georgescu, fosta soție a lui Dan Condrea, susține că nu a fost lăsată să intre în școala unde învață fetița sa, pentru a asista la serbarea acesteia, și că a fost agresată de angajații unității de învătățământ.

 

Laura Georgescu a venit miercuri la şcoala 175 din Capitală pentru a fi prezentă la serbarea fiicei sale, însă a susținut că a fost împiedicată să își ia copilul.

 

„Doamna judecător a declarat : „Întrucât sunteţi părinte unic, duceţi-vă să vă luaţi copilul!”. Am venit să îmi iau copilul. Am venit mai devreme că era serbare. Toţi copii erau cu părinţii, eu am fost bruscată şi fetiţa mea a fost reţinută singură, cu toate că toţi copiii erau cu părinţii. A fost împiedicată să fie cu mama la serbare. Eu i-am chemat pe domnii poliţişti să constate faptele. Fetiţa a spus că nu vrea să discute cu nimeni decât în prezenţa lui mami. Cu doamna inspector şi cu doamna psiholog a discutat stând la mine în braţe”, a declarat Laura Georgescu, potrivit Mediafax.

 

La fața locului s-au deplasat un echipaj de poliţie şi un psiholog, iar după câteva ore de discuții poliţiştii şi conducerea şcolii, fosta soţie a lui Dan Condrea a plecat împreună cu copila.

 

După divorț, custodia fetiței a rămas la fostul patron de la Hexi Pharma.

 

Dan Condrea a murit pe 22 mai într-un grav accident de circulație, chiar cu o zi înainte să se prezinte la audieri în dosarul Hexi Pharma.

 

 

Sursa:

Category: njwc.info
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

https://monaliza.kiev.ua

http://www.best-cooler.reviews

http://www.best-cooler.reviews
Meniu