Fost ofiţer SRI: Dan Condrea nu a murit. Accidentul a fost regizat

Niciun comentariu

Potrivit unui fost ofiţer SRI, patronul de la Hexi Pharma, Dan Condrea, nu ar fi murit, ci accidentul său de maşină din urmă cu exact o săptămână ar fi fost unul regizat.

Senatorul Daniel Savu, fost ofiţer SRI, susţine că Dan Condrea nu ar fi murit în accidentul rutier, care s-a petrecut în apropierea Capitalei, în urmă cu o săptămână. Într-o emisiune televizată, fostul ofiţer acoperit a făcut următoarele declaraţii:

 

„Tot ce s-a prezentat în spaţiul public despre acest caz m-a făcut să conturez o altă teorie. A fost o regie în două scopuri: unul, să se scape de acest om incomod şi să se regizeze sinuciderea lui, al doilea, acest om e viu pe undeva şi se uită la noi, nu de undeva de sus, ci de undeva din străinătate“, a povestit Daniel Savu, care a invocat experienţa sa în domeniu.

 

Potrivit ştiripesurse.ro, Daniel Savu a ţinut să sublinieze că în localitatea Tamaş, unde a avut loc accidentul, există locuinţele a doi generali SRI, foşti colegi de-ai săi, pe care a refuzat însă să-i numească. Mai mult, Daniel Savu susţine că mai există imagini şi de pe alte camere de supraveghere, de la o fabrică aflată în apropierea locului tragediei.

 

 

Sursa:

Category: njwc.info
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

Наш интересный сайт на тематику http://220km.net. Meniu