Femeile din Singapore care au dispărut într-o călătorie spre România au fost găsite în județul Olt

  • njwc.info
  • februarie 3, 2016
  • 0

Femeile din Singapore care au fost date dispărute timp de două săptămâni și au fost căutate prin toată lumea, au fost găsite într-o comună din județul Olt de către polițiștii români, relatează stirileprotv.ro.

Tânăra, în vârstă de 25 de ani, împreună cu mama ei, de 61 de ani, au plecat de acasă, luând o sumă mare de bani cu ele. Tatăl tinerei, temându-se ca cele două să nu cadă pradă traficanților de persoane, a alertat poliția din Singapore.

Cele două se aflau, de fapt, într-o comună din județul Olt, fiind găzduite de un român pe care fata l-a cunoscut pe internet și cu care s-ar putea căsători.

Yap Lay Leg și mama acesteia au fost găsite de către poliție în comuna Vulturești din județul Olt, acestea stând la Alexandru, un tânăr pe care fata l-a cunoscut online. Cei doi sunt pasionați de desene manga și au hotărât de comun acord să se întâlnească și în lumea reală, după doi ani de conversații pe internet.

În ciuda faptului că părinții lui Alexandru nu vorbesc limba engleză și nu reușesc să se înțeleagă cu cele două femei, aceștia au fost mai mult decât primitori cu musafirele fiului lor.

Mediatizarea intensă a cazului i-a determinat pe agenții de poliție să se și fotografieze cu cele două chinezoaice, pentru a demonstra că cele două sunt tefere și în afara oricărui pericol.

 

 

 

 

Sursa: 

Lasă un răspuns

https://best-mining.com.ua

https://nissan-ask.com.ua

uncensored lesbian porn