Femeie de 34 de ani, care se deplasa cu fiica de mână, lovită mortal de un autoturism. Şoferul a fugit de la locul faptei

  • njwc.info
  • ianuarie 15, 2017
  • 0

 

O femeie de 34 de ani, din localitatea vasluiană Rebricea, a murit sâmbătă seara, în urma unui accident rutier, conducătorul auto fugind de la locul faptei.

Accidentul a avut loc pe Drumul Judeţean 248, la intrarea în satul Rebricea. Femeia se deplasa pe marginea şoselei îndreptându-se de casă, alături de fiica sa de 14 ani, care o ţinea de mână. La un moment dat, femeia a fost lovită de un autoturism, mama fiind practic smulsă din mâna fiicei. Conducătorul auto nu a oprit, continuându-şi deplasarea. Îngrozită, copila a alergat spre casă după ajutor. Între timp, conducătorul unui autoturism, care trecea prin zonă, a observat cadavrul femeii pe şosea şi a sunat la 112 scrie .

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la Ambulanţă, însă femeia era deja decedată. ”Cadavrul femeii a fost descoperit în jurul orei 20.42, de un conducător auto, care trecea prin zonă şi a anunţat la 112. Cercetările desfăşurate la faţa locului au confirmat faptul că femeia în vârstă de 34 de ani a fost victima unui accident rutier.

Poliţiştii desfăşoară cercetări pentru identificarea conducătorului auto, la faţa locului fiind descoperite anumite elemente de la autoturism. S-a încercat să se discute cu fiica victimei, care se afla lângă mamă în momentul accidentului, însă aceasta este în stare de şoc şi nu se poate comunica cu ea”, a precizat Loredana David, responsabil mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui. Duminică, poliţiştii vasluieni au instituit mai multe filtre pe raza judeţului pentru a da de urma conducătorului auto. Cel mai probabil, spun poliţiştii, acesta se îndrepta în direcţia Iaşi – Vaslui în momentul producerii accidentului.

Lasă un răspuns

подробнее

https://webterra.com.ua

www.danabol-in.com/tabletki/clenbuterol/сlenbuterol_kupit