Fântână ca cea din Las Vegas în apropiere de Arad

Niciun comentariu

Dupa ce in luna mai consilierii locali aprobau proiectul lui Nicolae Robu pentru mult dorita fantana ornamentala muzicala, iata ca acesta prinde acum contur.

Primarul a anuntat inca de atunci ca a renuntat la fantana cu jocuri de lumini si apa de pe Bega, dupa ce specialistii i-au explicat ca aceasta nu poate fi contruita pe canal, intrucat nu are adancimea necesara. Atunci Nicolae Robu a… mutat-o in Parcul Botanic.

Un nou proiect, despre care am mai discutat, dar a ajuns in stadiu de a porni. Este vorba de sistemul de spectacole, jocuri de apa, lumina, muzica etc., pe care initial intentionam sa realizam pe Bega, dar din motive pe care le-am mai explicat, dupa ce s-au facut masuratorile am constatatat ca nu se poate face. Am decis sa alocam un alt spatiu, in Parcul Botanic. In aceasta locatie am abordat tema de proiectare si se va realiza rapid studiul de fezabilitate si proiect tehnic. Vom scoate rapid la licitatie, astfel incat in 2017 sa avem acest sistem, care sa atraga turistii, si sa ne bucure in primul rand pe noi timisorenii. Dimensiunea e de 60/30 de metri si vor fi si o multime de noi efecte realizate acolo, dincolo de cele cunoscute. Nu intru in detalii. Vom vedea cand totul va fi facut„, a spus primarul Nicolae Robu.

Noul sistem de divertisment va completa lucrarile facute in acest an in Parcul Botanic, unde au fost refacute aleile si au fost instalate banci si cosuri de gunoi.

Sursă: 

Category: njwc.info
Tags: , , , ,

Lasă un răspuns

https://best-cooler.reviews/

https://www.renault.niko.ua

http://steroid-pharm.com
Meniu