Falcă și Guvernul Cioloș au decis: Aeroportul Arad este desfiinţat!

  • njwc.info
  • noiembrie 3, 2016
  • 1

Ministrul Transporturilor, Sorin Petru Bușe a fost prezent în această după-amiază în Arad. Împreună cu reprezentanții Primăriei Municipiului Arad și ai Consiliului Județean, ministrul Transporturilor a vizitat Aeroportul Arad.

„Pentru Aeroportul Arad s-a decis începerea procedurilor de fuziune cu Aeroportul Timișoara pentru dezvoltarea unui aeroport regional în subordinea Ministerului Transporturilor”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Arad.

Practic, prin această manevră, Aeroportul Arad încetează să mai existe. E drept că în ultimii ani nu au mai existat curse, doar un concert în aer liber a mai animat zona.

În comunicatul de presă al Primăriei Arad „rahatul” a fost împachetat frumos, totul fiind prezentat ca o fuziune cu aeroportul din Timişoara. Cert este că administraţia arădeană nu a reuşit să ţină în viaţă aeroportul din Arad, cu toate că salariile angajaţilor erau unele substanţiale.

Aşadar, decizia luată de PNL şi de Guvernul Cioloş nu face altceva decât să pună cruce aeroportului arădean.

Interesant este faptul că vizita ministrului Transporturilor a fost ţinută departe de ochii presei. Reprezentanţii mass-media nu au fost chemaţi la vizita pe teren, cel mai probabil pentru a nu putea fi puse întrebări incomode.

One thought on “Falcă și Guvernul Cioloș au decis: Aeroportul Arad este desfiinţat!

  1. Ma pufneste rasul …. dar ce era de neașteptat ? Alooo e falcă …. adică era de așteptat așa ceva de acuma 2-3 ani se vorbește de așa ceva dar mulți ați uitat … Nah mai mergeți la drag Racing sau la festivale ??? Ba …. justiția nu se face pe Facebook …. ar trebui sa ne adunam in pula mea vreo 4000 de arădeni si sa il luam pe pizdosenia asta de falcă in aer cu tot cu primăria ….. stați pe Facebook ca e mai cald in casa nu cumva sa ne murdărim ghetele cu sângele lor !!! Vai si amar de noi romanii ?? fraieri suntem Ba

Lasă un răspuns

>http://nissan-ask.com.ua
https://nissan-ask.com.ua>http://nissan-ask.com.uahttp://nissan-ask.com.ua<>http://nissan-ask.com.uahttps://nissan-ask.com.ua>http://nissan-ask.com.uahttp://nissan-ask.com.uahttp://nissan-ask.com.uahttps://nissan-ask.com.ua>http://nissan-ask.com.uahttp://nissan-ask.com.ua<>http://nissan-ask.com.ua
https://nissan-ask.com.ua>http://nissan-ask.com.uahttp://nissan-ask.com.ua<
steroid-pharm.com

http://agroxy.com