Falca ,seful campaniei PNL i-a reactivat pe ”Regină” şi pe ”Şmecheraşul cu elicopter”. Sponsorul cu care a şpriţuit Falcă (VIDEO)

  • njwc.info
  • octombrie 7, 2016
  • 0

Înaintea alegerilor parlamentare, se fac jocuri la cel mai înalt nivel, iar siteul nr. 1 din România, v-a dezvăluit deja, în exclusivitate, un şpriţ nocturn  între proaspătul şef al campaniei PNL, Gheorghe Falcă, şi un multimilionar de calibru pe care l-am numit ”Marele Sponsor”. Într-un moment în care stafurile de campanie ale partidelor umblă să racoleze afacerişti-cotizanţi, PNL pare să-şi reactiveze vechii ”tovarăşi”. Unul dintre aceştia este bogătaşul Dan Tatoiu, cunoscut mai degrabă în presă ca ”Şmecheraşul cu elicopter”.

Luni seară, Falcă şi Tatoiu au şpriţuit până aproape de miezul nopţii, în compania Sidoniei, soţia afaceristului, la ”Mahala”, un restaurant discret din Capitală. Fără să fie deranjaţi de vreo altă persoană, cei trei s-au întreţinut între… şase ochi la un pahar de vin (vorba vine un pahar, căci au fost mai multe!). Preţ de trei ore, cât s-a întins şpriţul, subiectul care ”arde” la această oră (respectiv alegerile ce bat la uşă) a fost pus şi el pe masă printre sticle de alb sec ”Prince Ştirbey” şi pahare pline.

falca-tatoiu

 

În jurul unor pahare cu vin, Falcă, milionarul şi soţia acestuia au depănat amintiri, dar şi-au făcut şi… ”planuri”

S-a dezbătut (poate şi în amintirea vremurilor de altădată, imediat vă povestim despre acestea!), s-au golit pahare, iar în jurul orei 23.30, toată lumea s-a ridicat de la masă veselă. Soţii Tatoiu l-au condus apoi pe Falcă la Hotelul Ibis, unde mai-marele PNL este cazat. Să ne întoarcem puţin la amintirile pe care Falcă şi Tatoiu le au împreună şi, curând, veţi înţelege de ce şeful campaniei PNL a ţinut să-l reactiveze pe ”Şmecheraş” înaintea alegerilor.

falca-tatoiu-1

Soţii Tatoiu l-au condus personal pe şeful campaniei PNL la Hotelul Ibis, acolo unde Falcă a înnoptat

Tovărăşie veche pe filiera Ioţcu-Blejnar!

Pe primarul Aradului şi milionarul Tatoiu nu-i leagă doar şpriţul de luni seară. Ar fi şi păcat ca doi oameni atât de însemnaţi ca ei să nu aibă şi alte lucruri în comun. De fapt, chiar au, şi încă multe. Despre unele a scris presa de-a lungul vremii, despre altele veţi citi azi în premieră. Una dintre aceste conexiuni se referă la afacerile pe care Tatoiu le are în judeţul Arad, fieful lui Falcă. În zona respectivă, ”Şmecheraşul cu elicopter” a scos bani şi din piatră seacă. La propriu! Milionarul deţine acolo o carieră de piatră, printr-o firmă (”Euro Expert Agregate”, ex-TGH Exim Her) pe care a preluat-o de la Rodica Floare Ioţcu (soţia fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, bun prieten cu Falcă). Tranzacţia l-a costat pe ”Şmecheraşul cu elicopter” vreo 450.000 de euro, bani despre care s-a afirmat că ar fi fost de fapt ”capac” pentru o altă înţelegere.

O investigaţie jurnalistică făcută în urmă cu 4 ani arăta că încă de atunci Falcă era ”în ” cu interesele lui Tatoiu. Prin Hotărârea de Consiliu Local nr. 21/ianuarie 2012, primarul Aradului i-ar fi închiriat firmei la care milionarul devenise asociat (prin intermediul ”Dementor Motorcycle” SRL ” un teren de 190.000 m.p. la un super-preţ. Şi asta n-a fost tot! Tatoiu a ajuns, susţinut de aceiaşi băieţi descurcăreţi, să furnizeze material de construcţie (zeci, sute de mii de tone!) pentru tronsonul de Autostradă Nădlac-Arad. Povestea este mult mai încâlcită, iar noi o vom devoala milimetric într-un alt episod.

Supranumit ”Şmecheraşul cu elicopter”, Dan Tatoiu este, în realitate, ”Şmecheraşul cu… elicoptere”, fiindcă de-a lungul timpului a deţinut mai multe asemenea aparate de zbor. Cu unul dintre acestea, a mers la un moment dat şi ”Regina de la Vamă”, Sorin Blejnar (medalion)

falca-tatoiu-2

Supranumit ”Şmecheraşul cu elicopter”, Dan Tatoiu este, în realitate, ”Şmecheraşul cu… elicoptere”, fiindcă de-a lungul timpului a deţinut mai multe asemenea aparate de zbor. Cu unul dintre acestea, a mers la un moment dat şi ”Regina de la Vamă”, Sorin Blejnar (medalion)

Până atunci, merită să ne referim la un alt personaj important, care închide ”cercul Ioţcu-Falcă-Tatoiu”. E vorba despre Sorin Blejnar, fostul şef al ANAF (condamnat la 5 ani de închisoare), care şi-a câştigat renumele de ”Regina de la Vamă”. Arădean la origini, Blejnar pare să fi fost ”veriga” dintre Tatoiu şi tandemul Falcă-Ioţcu. Pe de o parte, ex-şeful ANAF nu se sfia pe vremuri să aterizeze la mare (la REX) cu elicopterul lui Tatoiu (semn de apropiată prietenie!), de cealaltă parte făcea chefuri cu Ioţcu şi brigada acestuia. O asemenea petrecere de pomină, udată cu şpriţ din belşug, a avut loc la Ineu (judeţul Arad) în vara lui 2014, la ”Hanul Moara cu Noroc” (proprietatea lui Ioţcu).

sursa

Lasă un răspuns

www.velotime.com.ua

читайте здесь booker.in.ua

У нашей компании интересный web-сайт , он описывает в статьях про Продать рожь в Житомирской области https://agroxy.com