Falcă s-a răzgândit. Permite amplasarea corturilor pentru strângeri de semnături

Niciun comentariu

În urma articolului de presă apărut pe site-ul njwc.info, prin care sesizam abuzul administraţiei locale în ceea ce priveşte posibilitatea de amplasare a corturilor pentru strângerea de semnături în vederea alegerilor locale, primarul Gheorghe Falcă a revenit asupra deciziei iniţiale.

20160413_002202

Acesta a emis o dispoziţie prin care le permite tuturor partidelor politice din Arad să amplasaze corturi, pe domeniul public, pentru a aduna semnături pentru susţinerea candidaţilor la alegerile din 5 iunie.

Scan0159-page-001

Scan0159-page-002Decizia este una întârziată, întrucât până la depunerea listelor de semnături mai sunt doar câteva zile.

Preşedintele Partidului njwc că Suntem Arădeni, Călin Gabriel Costea afirmă că gestul edilului-şef este unul tardiv, dar reprezintă un pas spre normalitate. „Îi mulţumesc primarului Falcă pentru că a înţeles că legea publicităţii permite amplasarea corturilor, aşa cum partidul nostru a solicitat acum ceva vreme. Acum ni s-a permis să amplasăm cortrile în cinci locaţii din municipiul Arad. Chiar dacă tardiv, deoarece listele cu semnături trebuie depuse peste câteva zile, gestul este unul de normalitate”, a declarat Călin Gabriel Costea, preşedintele Partidului njwc că Suntem Arădeni.

 

 

Category: Arad
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

Виагра супер актив

http://best-cooler.reviews

https://agroxy.com
Meniu