Falcă pierde, încet dar sigur, controlul PNL Arad. Cu ce „braşoave” încearcă să ţină frâiele filialei

  • njwc.info
  • decembrie 12, 2016
  • 0

Gheorghe Falcă, preşedintele PNL Arad, a ieşit luni într-o conferinţă de presă post alegeri. Acesta a încercat, prin declaraţiile făcute, să minimizeze efectul dezastrului electoral care s-a abătut asupra propriului partid.

Falcă a explicat că ţinta filialei pe care o conduce era de a obţine 1 senator şi 3 deputaţi. Vrăjeală ieftină. Toţi cei angrenaţi politic, din judeţul Arad, şi cei din anturajul politicii arădene ştiau că ţinta lui Falcă şi a PNL Arad era de 2 senatori şi 4 deputaţi. Văzând rezultatul dezastruos, încă de duminică seara, Falcă a schimbat „norma” peste noapte.

A fost doar prima „pastilă” aruncată de edil. După câteva minute avea să o plaseze şi pe cea de-a doua: aceea că PSD nu l-a bătut niciodată!

Întrebat de jurnalişti despre posibilitatea de a demisiona din fruntea PNL Arad, în urma victoriei PSD în judeţul nostru, Falcă a dat-o în „lambada”: „Pe mine nu m-a bătut PSD-ul niciodată” – încerca Falcă să ne „traducă”.

Deci, tu eşti preşedinte de filială judeţeană, pierzi de la alegerile locale la cele parlamentare vreo 13 procente, te îngroapă social-democraţii chiar într-un fief al Dreptei şi tu ne explici că nu te-au bătut vecinii de peste drum niciodată!

O altă manevră ieftină şi imposibil de crezut a lui Falcă a fost aceea că prezenţa lui Constantin Traian Igaş pe listele PNL la parlamentare ar fi tras partidul şi mai mult în jos. Afirmaţia lui Falcă a venit tot în urma unei întrebări, afirmaţie prin care acesta încerca să îşi explice greşeala de a-l elimina pe fostul ministru de Interne de pe listele PNL Arad.

Un fapt important ce trebuie menţionat este acela că la conferinţa de presă (un fel de parastas) Gheorghe Falcă a dorit să fie flancat de toţi candidaţii PNL Arad la alegerile din 11 decembrie.

Eşec! Doi dintre ei au lipsit: senatorul Ioan Cristina şi vicepreşedintele CJA Claudia Boghicevici.

Semnalele că Falcă începe să piardă controlul filialei sunt tot mai evidente. Tot mai puţini liberali arădeni îi mai cred explicaţiile…din ce în ce mai puţini.

Răzvan Creţu   

Lasă un răspuns

www.progressive.ua

У нашей фирмы популярный веб сайт со статьями про www.agroxy.com.
https://best-cooler.reviews