Falcă ne vinde blana ursului din pădure

  • njwc.info
  • January 31, 2016
  • 0

Administrația locală consideră că europenizarea are nevoie de stil. Ca atare, în plin centru al orașului, „probabil” a emis o autorizație de funcționare „specială” pentru societatea care administrează cofetaria Libelula, dându-i dreptul să vândă blana ursului din pădure.

Știm că primarul nostru are o slăbiciune pentru blănița din jurul gulerului dar pe care noi, arădenii, cu mult respect, nu i-o împărtășim. Știm și că savarinele dau bine cu blana de nurcă iar cremeșul este asortat perfect cu o mirobolantă blană de oaie.

Înțegem că onorabila administrație tânjește după calificarea pe lista scurtă a competiției „Capitală Culturală Europeană 2021”, însă ar trebui să înțeleagă că la capitolul cultură e pe minus iar la frumusețea Aradului (care e „În față”), poleit cu cazinouri, 2nd hand-uri și mai nou cu un mini outlet în varianta portocalie, mai are mult de muncit.

Nu insistăm aici despre faptul că mulți dintre noi, arădenii, considerăm că uciderea unor animale doar pentru blana lor constituie un gest incalificabil dar luând în considerare poziția domnului Ghe.Falcă, nu ne mai mirăm de nimic. Așteptăm ONG-urile care se ocupă cu protecția animalelor să ia atitudine față de această „blasfemie” de la kilometrul 0.

njwc că suntem ARĂDENI

Leave a Reply