Face furori pe rețelele de socializare! LIMONADA NEAGRĂ, sănătate la pahar

  • njwc.info
  • octombrie 5, 2017
  • 0

Limonada neagră a devenit un trend pe rețelele de socializare și foarte multe persoane o consumă pentru că aduce multe beneficii pentru sănătate.

Conține un ingredient folosit de foarte multă vreme în medicina alternativă și care are beneficii pentru sănătate. Vezi ce este limonada neagră și la ce te ajută!

Culoarea inedită este conferită de utilizarea cărbunelui activ care transformă o limonadă obișnuită în una mult mai sănătoasă, potrivit 

Cărbunele activ a ajuns să fie în vogă anul acesta, iar stiliştii alimentari au ajuns să-l folosească în preparate culinare pentru a obţine un contrast puternic şi neobişnuit. Aşa au apărut îngheţata neagră, chiflele negre, un latte negru și acum limonada neagră.

Foto: mysweetmundo.com

Cărbunele activ sau cărbunele medicinal este folosit de peste 10.000 de ani în medicina alternativă. El a fost recunoscut pentru proprietăţile sale benefice asupra sistemului digestiv, dar şi pentru capacitatea lui de a absorbi toxinele favorizând eliminarea lor.

Este un compus natural obţinut prin arderea unor diverse elemente de materie organică precum lemnul, nuca de cocos, coji de nuca de cocos, după care este tratat ca să devină activ.

Lasă un răspuns

там

узнать больше gss.com.ua

www.bestseller.reviews/10-top-latte-machines-for-coffee-lovers/