Elevii liberali i-au învățat pe arădeni semnificația numelor

  • njwc.info
  • martie 5, 2016
  • 0

Potrivit calendarului Organizației Națiunilor Unite (ONU), în fiecare an, pe data de 5 martie, este celebrată „Ziua Internațională a Învățării Semnificației Numelui”. Astfel, Clubul Elevilor Liberali arădeni (CEL Arad), a organizat sâmbătă o acțiune prin care să-i ajute pe arădeni să învețe semnificația numelor pe care le poartă.

Tinerii elevi membri ai Clubului Elevilor Liberali Arad, coordonați de către Cătălin Filea, au beneficiat, în organizarea acțiunii, și de sprijinul voluntarilor organizației Inițiativa Tinerilor, coordonați de către Mihai Francisc.

„În primul rând aș vrea să spun că mă bucură faptul că acțiunea noastră a fost primită cu zâmbetul pe buze de arădenii pe care i-am întâlnit pe străzile orașului. Oamenii au îmbrățișat inițiativa noastră și au ascultat cu mare atenție care este semnificația numelui lor. Reacția lor față de inițiativa noastră a fost mai bună decât ne așteptam în momentul în care ne-am propus să demarăm această acțiune. Aș vrea să le mulțumesc, în numele meu și al colegilor mei din CEL Arad, voluntarilor organizației Inițiativa Tinerilor, care ne-au sprijinit în organizarea acțiunii noastre. Cu singuranță vom mai organiza astfel de acțiuni cu care să venim către arădeni”, a declarat Cătălin Filea, organizator al acțiunii și coordonator al Clubului Elevilor Liberali arădeni (CEL Arad).

actiune CEL (3)

actiune CEL (25)

Lasă un răspuns