Ea a fost aleasă CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE din lume: Cu ce se ocupă tânăra de 24 de ani / VIDEO

  • njwc.info
  • ianuarie 30, 2017
  • 0

Miss Franța, Iris Mittenaere, 24 de ani, a fost aleasă luni Miss Univers în cadrul unui concurs televizat desfășurat la Manila, impunându-se în finală în fața concurentelor din Haiti și Columbia, relatează AFP.

 Născută la Lille, în nordul Franței, Mittenaere, în prezent studentă la chirurgie dentară, a fost aleasă Miss Franța în 2016 și Miss Nord-Pas-de-Calais în 2015.

Frumoasa șatenă de 1,72 metri a declarat că dacă va câștiga concursul de frumusețe, va face campanie pentru promovarea igienei orale, potrivit site-ului Miss Univers, care o descrie pe câștigătoare ca o iubitoare „a sporturilor extreme, a călătoriilor și a gătitului de preparate franțuzești”.

https://www..com/watch?v=CkaGhwpJiDI

Iris Mittenaere s-a impus în finală în fața lui Raquel Pelissier (25 de ani), reprezentând Haiti, și a columbiencei Andrea Tovar (23 de ani).
În total 86 de tinere au concurat în cadrul celei de-a 65-a ediții a concursului Miss Univers. La ediția precedentă, filipineza Pia Alonzo Wurtzbach a primit titlul, după o gafă a prezentatorului care o desemnase inițial câștigătoare pe Miss Columbia.

Lasă un răspuns

www.fiat.niko.ua

https://avtopoliv-gazonov.kiev.ua

unc-mps.com.ua