Dragoș Pătraru, pe făraș la TVR: Colegii nu-l mai vor, s-au plâns la șefi! Replica vedetei

  • njwc.info
  • martie 14, 2016
  • 0

Dragoș Pătraru este una dintre cele mai apreciate vedete ale TVR. Emisiunea sa, ”Starea Nației”, are un rating mult peste media televiziunii, numai că asta nu e de ajuns pentru a i se face un nou contract la actualul care expiră la vară. Cel puțin așa se vehiculează în piață, că Pătraru nu va mai fi la TVR.  Totul pare să plece de la criticile lui Pătraru la adresa colegilor din TVR. Aceștia se declară jigniți și denigrați de Pătraru în emisiunile sale. Replica jurnalistului nu a întârziat să apară.

”Mamă, nu poate omul să stea la un pahar de vin și să se uite la Românii au talent.

Deci. Tot aud că denigrez instituția numită TVR. Asta se plâng toată ziua la conducerea TVR unii dintre angajații acestei instituții. Deci, pentru toți sensibilii:

1. Instituția asta nu e a voastră, doar pentru că lucrați voi acolo. Este a oamenilor care plătesc abonament. Ei au dreptul să știe ce se întâmplă acolo și ce-ați făcut din această fabrică.

2. A spune că dintr-o instituție plătită din banii cetățenilor trebuie să plece foarte mulți oameni și să vină alții care să facă performanță nu are legătură cu denigrarea instituției. Ci pur și simplu cu faptul că acolo sunt sute de oameni care iau bani degeaba.

3. Mai mare denigrare decât ratingul TVR nu există. În zece ani, grație managementului performant, a angajărilor pe pile și a căpușării TVR prin tot felul de  firme, ratingul a ajuns de la 20% la 1%. Deci, nimeni nu poate denigra instituția mai mult decât ați făcut-o voi!”, e mesajul lui Dragoș Pătraru.

Sursa:  / Foto:

Lasă un răspuns

система полива hunter

www.steroid-pharm.com

www.cleansale.kiev.ua/khimchistka