Doi urmăriţi internaţional, depistaţi la frontiera arădeană

  • njwc.info
  • aprilie 27, 2017
  • 0

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat două persoane pe numele cărora erau emise mandate europene de arestare de către autorităţii din Uniunea Europeană.

 „În data de 26.04.2017, în jurul orei 19.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, județul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Marius B., în vârstă de 39 de ani, din judeţul Gorj, pasager într-un mijloc de transport internaţional înmatriculat în Italia.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile italiene, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiunii contra persoanei, pe teritoriul Italiei.

 * Câteva minute mai târziu, la același Punctul de Trecere a Frontierei, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Octavian E., în vârstă de 40 de ani, din judeţul Prahova.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de autorităţile spaniole, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiunii de trafic ilicit cu substanţe stupefiante pe teritoriul Spaniei”, a declarat agent şef adjunct de poliţie, Mihaela Leş.

  În ambele cazuri, persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Lasă un răspuns

np.com.ua

www.engi.kiev.ua