Doi tineri au murit înecaţi într-un râu din apropierea Aradului

  • njwc.info
  • June 24, 2016
  • 0

Doi tineri au murit inecati joi seara in timp ce erau la scaldat pe raul Timis. Cei doi s-au bagat sa se racoreasca numai ca la un moment dat au disparut sub apa. Un al treilea baiat care ii insotea a observat ca tinerii nu mai ies la suprafata si a sunat la 112.

”Erau trei. Doi s-au bagat in apa iar al treilea statea pe mal. Cand a vazut ca prietenii lui nu mai ies, a fugit si a strigat sa ii ajute cineva. Din cate am inteles, nici nu stiau sa inoate. Nu stiu ce-or fi cautat sa se bage in apa”, a declarat pentru lugojinfo.ro o femeie care facea plaja la cativa metri de locul tragediei.

Doua echipaje de pompieri si ambulanta au ajuns pe malul Timisului, echipele de salvare incepand cautarile cu ajutorul unei barci, dar si a unui sonar. In numai cateva minute primul trup a fost scos la suprafata. Medicii au preluat barbatul, insa manevrele de resuscitare au fost in zadar.

Pompierii continua cautarile celui de-al doilea barbat, sansele de supravietuire ale acestuia fiind nule. Se pare ca cei doi sunt in varsta de 20 de ani. Locul unde s-a produs tragedia a fost impanzit de politie. Pentru recuperarea celui de-al doilea tanar, in sprijinul pompierilor din Lugoj au venit scafandrii de la Timisoara. Pompierii sustin ca in locul unde s-au inecat cei doi lugojeni apa este adanca.

Sursă:

Leave a Reply