Doi oameni, spulberaţi într-o staţie de autobuz din Capitală

  • njwc.info
  • octombrie 30, 2016
  • 0

Grav accident, duminică dimineaţă, în centrul Capitalei, două maşini s-au ciocnit într-o staţie RATB. Doi călători care aşteptau autobuzul au fost răniţi, la fel şi unul dintre şoferi. O altă persoană aflată în staţie a scăpat ca prin minune teafără.

Un grav accident de circulaţie a avut loc duminică dimineaţa în Bucureşti. Un şofer care conducea cu viteză un Audi, dinspre Alba Iulia spre Unirii, nu a observat un autoturism care staţiona într-o staţie RATB şi l-a lovit puternic.

Potrivit , în urma impactului au fost răniţi doi pietoni în vârstă care aşteptau autobuzul. Cele două persoane au fost transportate la spital cu răni destul de grave.

De asemenea, rănit foarte grav a fost şi şoferul maşinii care staţiona în staţie.

Celălalt şofer a scăpat nevătămat şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Maşina lui, însă, a fost direct propulsată în cel de-al doilea refugiu al staţiei RATB.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje ale pompierilor şi poliţiştilor care au făcut măsurători pentru a afla cu exactitate cum s-a produs acest accident. Până în acest moment nu se ştie de ce acel şofer staţiona în staţie. Traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificulalte, şoferii au circulat pe o singură bandă.

Lasă un răspuns

https://cafemarseille.com.ua

www.steroid-pharm.com/trenaver-enantat.html

steroid-pharm.com/trenbolone-acetate.html