Doi barbati, nemultumiti ca au fost condamnati la inchisoare, ameninta ca se arunca de pe terasa unui bloc din Capitala

  • njwc.info
  • ianuarie 23, 2016
  • 0
Doi barbati nemultumiti ca au fost condamnati la inchisoare in prima instanta de Judecatoria Calarasi, ameninta de peste patru ore ca se arunca in gol de pe un bloc turn situat pe Aleea Textilistilor din Capitala.

„In jurul orei 13.00 am primit apel la 112 ca sunt doi barbati pe terasa unui bloc si ameninta ca se arunca. S-au trimis o autoscara si o autospeciala avand in dotare o perna pneumatica. Blocul este situat pe Aleea Textilistilor. Situatia este neschimbata din momentul sosirii noastre. Nu exista posibilitate de amplasare a pernei pneumatice. In momentul incercarii montarii pernei, barbatii au tipat si au solicitat intreruperea montajului si au spus ca se arunca de pe partea cealalta a blocului”, a declarat sambata pentru Agerpres Daniel Vasile, purtator de cuvant.

La fata locului, Politia Capitalei a deplasat o echipa de negociatori care incearca sa-i determine pe cei doi barbati sa renunte la protestul lor.

„Sunt doi barbati, unul de 32 de ani, altul de 25 de ani, nemultumiti de o condamnare data, in prima faza, de Judecatoria Calarasi. Exista o echipa de negociatori care incearca sa ia legatura cu cei doi barbati pentru a-i determina sa coboare. Dar pana in acest moment protestul continua”, a spus pentru Agerpres purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur.

Sursa:

Lasă un răspuns