Doi bărbaţi din Arad au fost trimişi în judecată după ce au urcat băuţi la volan

  • njwc.info
  • august 6, 2016
  • 0

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, prin rechizitoriul din data 2 august 2016, au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Muşuroi Stelian Ciprian, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat: „că inculpatul, în data de 13.03.2016,  în timp ce conducea autoturismul marca Opel Corsa, pe str.Nicolae Bălcescu, oraş Nădlac, jud. Arad, a avut o alcoolemie peste limita de 0,80 gr. la ‰ alcool în sânge.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare la Judecătoria Arad.

De asemenea, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, prin rechizitoriul din data 3 august 2016, au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Medre Crinel Vasile, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că: „inculpatul, în data de 08.05.2016, în timp ce conducea autoturismul marca BMV pe str.Mihai Viteazu din oraş Lipova, jud. Arad, a avut o alcoolemie peste limita de 0,80 gr. la ‰ alcool în sânge.

Dosarul a fost înaintat spre competentă soluţionare la Judecătoria Lipova”.

 

Lasă un răspuns

monaliza.kiev.ua

www.best-cooler.reviews/

chemtest.com.ua