Doar remiză pentru locul secund: FC Baia Mare – UTA  2 – 2

  • njwc.info
  • aprilie 30, 2016
  • 0

Iepurașul nu a fost foarte darnic cu echipa arădeană, aducându-i în dar un singur punct după disputa de sâmbătă dimineața.

Gazdele au început în forță partida, dar Vasilache nu l-a putut învinge pe Miron care a scos în doi timpi șutul fostului jucător al celor de la Rapid. Jurj și Vasile Pop au mai semnat două ocazii, dar portarul arădean a fost din nou la post. Și, contrar cursului jocului, utiștii au reușit deschiderea scorului. Strătilă a fost faultat în careu de Bota, iar Chindriș a transformat cu o execuție precisă, în vinclu! UTA putea să se desprindă, dar Man a ratat din poziție de singur cu portarul băimărean. Însă, Strătilă a primit două cartonașe galbene în decurs de 15 minute – al doilea pentru simulare – și a fost eliminat de pe teren, complicând situația echipei sale. Gazdele au forțat pe finalul primei reprize egalarea, însă, rând pe rând, Păcurar, Jurj și Ignea au ratat ocazii foarte mari. Totuși, chiar la ultima fază a primului mitan, Florin Ilie a profitat de pasa bună  a lui Vasile Pop și a înscris cu un șut bun de la zece metri.

Tot gazdele au fost vioara întâi și după pauză, dar Vasilache nu și-a calibrat bine șutul. Minutul 67 a adus-o, însă, pe Baia Mare în avantaj pe tabela de marcaj. Același Ilie a prelungit pe colțul lung un corner, iar Ignea a deviat cu capul după linia porții, făcând inutilă intervenția lui Miron. După doar 5 minute, însă, UTA a reușit egalarea, când Curtuiuș a reluat impecabil cu capul centrarea lui Burlă din lovitură liberă. Cu 15 minute înainte de final a fost eliminat și Păcurar de la gazde în urma unei lovituri cu cotul. Ba mai mult, în ultimele zece minute gazdele l-au pierdut și pe Giurgiu care s-a accidentat și nu a mai putut fi înlocuit, deoarece toate cele trei schimbări erau deja efectuate! UTA însă nu a putut profita de omul în avut și a remizat, scor 2-2, în deplasarea de la Baia Mare, un rezultat care o păstrează pe locul secund și după această etapă.

Formații: 

FCM Baia Mare:  Bota – Duruș, Fl. Ilie, Oltean, Bușu (min. 46 – Anițoiu) – Ignea, Vasilache (min. 60 – Giurgiu) – Păcurar, Sârbu, V. Pop (min. 78 – Codoban) – Jurj

UTA: Miron – Polgar, Botiș, Manea, Burlă – Strătilă, Chindriș, Tănase, Hlistei (min. 71 – Rus) – Man (min. 57 – Filaret, min. 62 – Copil), Curtuiuș.

Cartonașe galbene: Bota, Jurj/ Strătilă, Strătilă, Polgar, Tănase, Manea

Cartonașe roșii: Păcurar 72 / Strătilă 36

Arbitri: Florin Miron (București) – Ioan Ciocănea (Sibiu), Răzvan Nistoran (Reșița).Rezervă: Valeriu Demian)

Observatori:Dan Monea (Aiud), Florin Mierea (Timișoara)

 

 

 

Lasă un răspuns

http://220km.net

У нашей организации нужный web-сайт про направление progressive.ua.
Наш нужный веб портал с информацией про алкоголизм лечение https://rs-clinic.com.ua