Divizionarele trei arădene merg departe de casă în intermediară

  • njwc.info
  • aprilie 18, 2016
  • 0

Federația Română de Fotbal a programat pentru mâine, la ora 17, prima etapă intermediară a returului în Liga a 3-a. Ambele formații ce reprezintă orașul nostru joacă în deplasare, pe terenurile unor formații aflate sub ele în clasament.

cojocaruvelCojocaru: „În ciuda absențelor, putem obține un rezultat bun la Cisnădie”

Național Sebiș plătește scump succesul cu Mama Mia Becicherecul Mic, al doilea consecutiv de la revenirea lui Călin Cojocaru pe banca tehnică. Cartonașele galbene îi suspendă automat pe Rosenblum, Susan și Avramescu, în timp ce Gelu Velici e accidentat. Dacă mai luăm în considerare și faptul că Zoran Radu mai are de ispășit o rundă de suspendare după „roșul” încasat la Craiova, iar Cherecheș încă nu a trecut peste problema de la gleznă, este clar că intermediara de mâine, de la Cisnădie, e de risc maxim pentru „alb-albaștrii”.

Practic, formația de pe Crișul Alb a plecat cu 14 jucători spre județul Sibiu, dar în ciuda acestei formule de avarie, Călin Cojocaru are încredere în elevii săi: „În ciuda numeroaselor absențe, cred într-un rezultat bun. Moralul e bun, avem două victorii la rând și nu văd de ce nu am câștiga și marți. Formația adversă e schimbată în bine față de tur, dar nu e invincibilă, iar eșecul din weekend demonstrează asta”, a spus managerul-antrenor al Naționalului.

sculiciSculici: Între două echipe tinere e posbil orice”

Etapa de mâine a îi trimite pe ineuani la Ișalnița, acolo unde îi așteaptă formația a doua a prim divizionarei CSU Craiova. Trupa lui Sculici are amintiri frumoase și asta pentru că în toamnă a bifat prima victorie a campionatului chiar în fața oltenilor. Acum, zărăndanii îi privesc de sus elevii lui Vrăjitoarea și Urican, care au rămas cu păcatul tinereții, inconstanța.

De fapt, nici CS Ineu nu aliniază prea mulți fotbaliști cu experiență, mai ales că „veteranul” Dușan Iaroș e tot bolnav și nu a plecat spre Oltenia. „Între două echipe tinere e posbil orice, deși s-ar putea ca adversarii noștri să primească întăriri și de la prima echipă. Oricum, mergem să ne jucăm șansa, să încercăm să scoatem puncte și în deplasare. Moralul este bun, acasă nu am pierdut și nici nu am luat niciun gol, mai trebuie să ne găsim puțin echilibru și pe alte terenuri”, a menționat antrenorul Cristi Sculici.

Divizionara a treia arădeană a plecat în această dimineață spre Craiova, urmând ca în cursul după-amiezii să facă un ultim antrenament înainte de jocul de mâine, din cadrul etapei cu numărul 21.

 

 

Lasă un răspuns

https://surrogacycmc.com

https://topobzor.info

free family guy porn games