Directorii instituțiilor arădene sunt chemați la ședința Colegiului Prefectural

  • njwc.info
  • mai 9, 2016
  • 0

Directorii și reprezentanții instituțiilor deconcentrate arădene se reunesc astăzi, pentru prima ședință a Colegiului Prefectural, din luna mai. În prezența prefectului Cosmin Pribac vor fi dezbătute o serie de teme de interes.

Unul dintre punctele care intră în dezbare se referă la măsurile pentru reducerea până la eliminare a riscurilor pentru sănătatea umană transmise prin alimente de origine animală și nonanimală în perioada Sărbătorilor Pascale. Raportul a fost întocmit de Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Arad, Protecția Consumatorilor Arad, Inspectoratul Județean de Poliție Arad și Direcția de Sănătate Publică Arad.

De asemenea, conducerea Casei Judeene de Pensii va preenta un raport privind eliberarea biletelor de odihnă și tratament pe anul 2016.

Desigur, va fi prezentată o informare privind stadiul pregătirii alegerilor locale.

Nu în ultimul rând, Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Arad va expune un raport pentru anul 2015, precum și prioritățile pentru acest an. Documentele sunt punlice putând fi accesate pe site-ul Prefecturii de orice arădean interesat.

Lasă un răspuns

220km.net/

www.zaraz.org.ua