Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad a fost nominalizată la categoria “Premiul instituția anului”

  • njwc.info
  • februarie 21, 2017
  • 0

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad a fost nominalizată la categoria “Premiul instituția anului” în cadrul celei de-a IV-a ediții a Galei Naționale în Asistență Socială, eveniment organizat anual de Colegiul Național al Asistenților Sociali.

Pentru a câștiga această competiție avem nevoie de sprijinul tuturor celor care ne apreciază activitatea. Cu un singur click pe   ne puteți oferi votul de încredere, promovând astfel la nivel național activitatea pe care o desfășoară în slujba comunității și a beneficiarilor cea mai mare instituție de asistență socială din județul Arad. Finaliștii apar în ordine alfabetică. Pentru cele 18 premii care se vor decerna la Gală au fost validate pentru votul online 745 de persoane.

Așadar, fiecare vot contează, iar nominalizările pentru Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad pot fi accesate la următoarele link-uri găsi aici:

 

„Nominalizarea la această Gală, prin care an de an, se urmărește să promoveze perfomanța în domeniul social ne onorează și reprezintă pentru noi un motiv de mândrie. Aceasta pentru că prin activitatea pe care o desfășurăm încercăm să venim în întâmpinarea nevoilor beneficiarilor noștri, astfel încât interacțiunea cu instituția noastră să nu fie una anevoioasă, iar proiectele și inițiativele noastre să aibă ca finalitate bunăstarea oamenilor și combaterea marginalizării sociale.”declară Erika Stark, directorul DGASPC Arad.

Etapa de votare se desfășoară până pe data de 27 februarie (ora: 00.00). A patra ediție a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială va avea loc marți, 21 martie 2017, la Ateneul Român din București. Evenimentul celebrează Ziua Mondială a Asistenței Sociale și recompensează performanța și excelența celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea asistenței sociale și la promovarea profesiei de asistent social în anul 2016.

 

 

Lasă un răspuns

www.cl24.com.ua

https://www.poliv.ua

www.agroxy.com