Dinu Pescariu: „Mi s-au cerut denunțuri și le-am făcut”

  • njwc.info
  • octombrie 12, 2017
  • 0

Dezvăluiri incredibile făcute de Dinu Pescariu în exclusivitate pentru Antena 3. Într-un interviu acordat colegei noastre Roxana Ciucă, Dinu Pescariu vorbește despre vizitele fostul prim adjunct SRI Florian Coldea la terenurile de tenis, întâlnirile cu Traian Băsescu dar şi despre dialogul său cu cea mai puternică persoană din sistem.

  „Cu Laura Codruţa Kovesi v-aţi întâlnit vreodată?
Da.

Când? Unde?

M-am întâlnit. La dânsa în birou, de pildă.

V-au cerut cei de la DNA să faceţi denunţuri?

Da! Mi-au cerut.

Şi aţi făcut?

Evident că am făcut….

Am fost în relaţii aproapiate cu Dorin Cocoş. Eram prieteni. Nici pentru el nu a fost uşor să facă închisoare în urma unui denunţ pe care practic l-am făcut eu. Doar că povestea este un pic mai amplă şi o dată ce voi fi în faţa judecătorului şi voi face prima mea declaraţie ca şi inculpat în acest dosar îmi va fi mult mai simplu să vorbesc despre tot ceea ce s-a întâmplat” a declarat Pescariu.

De asemenea, Pescariu spune că își asumă greșeala pentru care a plătit extrem de scump. L-a costat toată cariera și munca sa de o viață, care au fost făcute praf într-o clipă.

„E neplăcut să vezi cum o carieră şi o viaţă pe care ţi-ai dedicat-o sportului este făcută praf în doi timpi şi trei mişcări. Din păcate pentru mine am făcut o greşeală. Greşeala respectivă mi-am asumat-o şi am plătit pentru ea. Extrem de scump.Doar că ceea ce se încearcă acum e o fabricare de greşeli după greşeli. Ori nu e cazul. Eu am greşit o dată, mi-am asumat treaba asta, am avut şansă ca legea să mă apere, să spunem, şi asta a fost. Din păcate ceea ce s-a cosntruit de-alungul timpul nu are legătură cu realitatea. Şi ceea ce se întâmplă acum este…. Am greşit în momentul…practic este greşeala pe care mi-am asumat-o în primul denunţ pe care l-am făcut la DNA” a declarat Pescariu.

Lasă un răspuns

rtic 20 soft cooler

www.steroid-pharm.com/trenaver-acetat.html

steroid-pharm.com