Demni în fața campionilor: UTA Under 17 – Viitorul Constanța  1-2

  • njwc.info
  • iunie 5, 2016
  • 0

Din păcate, UTA Under 17 a terminat prematur socotelile cu actuala ediție a Cupei României, dar asta și pentru că a întâlnit în calea sa campioana României la această categorie de vârstă. Diferența de exprimare în teren nu a fost mare între combatante, dar cei de la Viitorul au părut mai stăpâni pe ei în momentele cheie și s-au impus cu 2-1.

Arădenii au abordat meciul în tricouri negre, fapt ce l-a supărat pe Francics Tisza, care a plecat pentru câteva minute de la teren.  A revenit apoi, pentru ca să fie eliminat fiindcă a protestat la o decizie a arbitrului, care nu a acordat un penalty clar pentru un fault asupra lui Toma. Vidresan a deschis scoru pentru formația de pe Litoral cu un șut din careu, lângă bara de la colțul lung, pentru ca UTA să egaleze imediat după pauză. Varga a centrat din corner și Țurcanu a marcat cu capul: 1-1!  Meciul s-a desfășurat pe contre, dar vizitatorii au fost cei care au mai găsit odată drumul spre gol. În minutul 66, Drăguș a tras de la marginea careului cu spițul și mingea s-a oprit în vinclu și a tranșat calificarea în favoarea Viitorului.

„Viitorul este o echipă cu jucători selectați din toată țară, probabil sunt de cel puțin trei-patru ani împreună. Eu le-am spus jucătorilor mei să joace liniștiți că nu au de ce să le fie frică, să joace cu toată ambiția că acest meci se poate și câștiga. Rezultatul putea să fie oricare. Noi ne-am descurcat destul de bine, am jucat sub potențialul nostru la început pentru că jucătorii au avut emoții exagerate, s-au speriat probabil de renumele echipei Viitorul”, a precizat Feri Tisza la finalul partidei de pe arena din Sînicolau Mic.

Formații:

UTA: Mureșan – Gabor (Savin), Deliman, Rogojan,Varga – Vasile (Ciucifara), Toma (Frai) – Mager, Gruiescu, Stahl (Sabău) – Roșu (Țurcanu). Antrenori: Francisc Tisza și Sandu Țamboi

Viitorul: Gurău – Sabanceanu, Suflaru, Vidresan, Asandrei – Itu (Tudor), Oană (Mihalache), Ene – Drăguș, Halep (Ghoerghe), Tucaciuc. Antrenor: Nicolae Roșca

Arbitri: Daniel Neagoe – Patricia Samsudean, Alin Botaș (toți din Timișoara)

Lasă un răspuns

220km.net