Decizie dureroasă, dar necesară pentru Stupar în Supercupă: „Trebuia să schimb unul dintre atacanți după eliminarea lui Mara”

  • njwc.info
  • iunie 26, 2016
  • 0

Nu e deloc facil pentru Dan Stupar și Adrian Ungur să gestioneze o generație plină de fotbaliști talentați, concurența fiind mare pe absolut toate posturile. Oricare dintre cei care au luat loc pe bancă în această seară la Supercupa cu Viitorul Constanța se putea afla bine mersi printre titulari, dar stafful tehnic a mers, cu o singură excepție, pe formația ce a început partida și la Deva, cu ocazia câștigării Cupei.

Sava l-a scos din echipă pe Covaci, care mai apoi s-a și plâns de dureri la genunchi. „Eram oricum 19, unul trebuia să ia loc în tribună. Am preferat să am la dispoziție jucători care pot și vor să joace”, a motivat „principalul” utist trimiterea jucătorului care prins destule minute în barajele de promovare a primei echipe în Liga 1.

Tot la capitolul alegeri o punem și pe cea din minutul 50. Atunci, după eliminarea portarului Mara, Stupar trebuia să-l înlocuiască pe Stanciu cu unul dintre jucătorii de câmp. L-a ales pe Man, un alt fotbalist foarte important pentru prima echipă.„M-a durut sufletul că l-am schimbat pe Man, dar trebuia să decid rapid între el și Petre. Nu-mi rămânea decât să sacrific unul dintre atacanți, nu și-ar fi dorit nimeni să fie în pielea mea. L-am pupat pe frunte pe Dennis după meci, știut că își mai dorea să joace, căci a venit cu sufletul deschis lângă noi și vrut să ne ajute cât mai mult. Calitatea lui e incontestabilă, doar că am fost nevoit să fac rapid o schimbare tactică”, a adăugat fostul fundaș stânga al „Bătrânei Doamne”.

Adi Petre a mai marcat pentru UTA alte două goluri și după pauză, ceea ce înseamnă că opțiunea lui „Stupi” a fost pe cât de dureroasă, pe atât de inspirată.

Lasă un răspuns