De ce îl iubim noi așa mult pe Gheorghe Falcă?

  • njwc.info
  • martie 2, 2016
  • 0

De ce îl iubim noi așa mult pe Gheorghe Falcă?

Pentru că o dată la mulți ani avem norocul să „prindem” un eveniment de genul Cupa Davis la Arad. Evident, nu mulțumită lui. După părerea lui, însă, doar lui ar trebui să-i mulțumim.

Oricum ar fi, ne bucurăm că îi vom avea prin preajmă câteva zile pe Tecău și compania de rachete nobile.

Ne mai bucurăm în același timp, noi ăștia din zona Polivalentă în special, care nu prea l-am votat că măcar cu astfel de ocazii ne mai „rânește” și nouă prin parcuri, ne mai plantează niște yucca și ne rânduiește prin preajma blocurilor așa cum ar fi trebuit să facă de 12 ani.

Îl felicităm pentru că a pornit contoarele de apă la fântâna pusă de Dorel Popa și a schimbat lemnul de pe băncile care o înconjoară în speranța, totuși, că efortul nu a fost evaluat la 8000 de euro per bucată.

De asemenea, îi mulțumim și pentru fâșia subțire de asfalt întinsă în parcarea Polivalentei așa cum întindeam unii dintre noi untul din comerț pe pâinea neagră a Ceaușeștilor.

Și nu în ultimul rând, îl felicităm pentru bordurile noi-nouțe, cu care vrea să se delimiteze de cei 12 ani în care ne-a servit doar cu prezența în cazul competițiilor desfășurate la aceeași Polivalentă.

Știm că primarul Falcă a realizat că a greșit în privința acestei zone, observăm cenușa din cap, îi acceptăm în avans scuzele dar îl rugăm din toată inima să-l observe și pe cetățeanul care doarme pe marginea fântânii și care suntem convinși, nu are un viitor la fel de luminos ca al domnului Primar.

Noi l-am ajutat doar cu un ceai fierbinte. Sperăm la mai multe de la cei în măsură să înțeleagă că oamenii sunt la fel de importanți ca și bordurile și „feliile de asfalt”.

 

Ai voștri,

njwc că Suntem Arădeni din zona Polivalentă

Lasă un răspuns

У нашей фирмы интересный сайт , он описывает в статьях про kompozit.ua.
ここに kokun.net

start-sport.com.ua/boevye-iskusstva/boks/binty