Curticenii s-au reunit fără „greii” Piț și Pavel, Maghici – confirmat antrenor principal

  • njwc.info
  • iulie 20, 2016
  • 0

Frontiera Curtici merge pe continuitate pe banca tehnică și o omogenitate cu care puține formații de Liga a 4-a se pot lăuda. Cu excepția lui Adi Piț (plecat deja la Lipova) și, probabil, Flavius Pavel, Dinu Maghici își menține lotul din stagiunea trecută, la care dorește să mai „lipească” măcar două-trei piese, cu prioritate pentru un fundaș central și un vârf de careu.

Deocamdată, antrenorul își așteaptă numirea oficială din partea noului Consiliu de Administrație al Clubului, din care face parte și un viitor elev al său. Dănuț Liga e consilier local în orașul de la Graniță și sfătuitorul primarului Bogdan Ban pe probleme de sport și e de așteptat să revină în iarbă pentru clubul cu care a evoluat inclusiv în Liga a 3-a. „Președintele Ghoerghe Tăucean m-a confirmat antrenor, dar e nevoie și de acceptul Consiliului de Administrație. Apoi, va trebui să ne întărim pe două-tre posturi, dar avem răbdare. Piesele grele vor sosi de abia peste două-trei săptămâni, poate chiar înainte de începerea campionatului. Probabil, obiectivul rămâne o clasare în prima parte a clasamentului”, a menționat Dinu Maghici.

La reunirea din această seară, nu au putut participa din motive obiective: Ardelean, Prică, Potoreț și Pleșca, însă toți se vor alătura echipei de la antrenamentele următoare. Zoica și Roza se confruntă cu probleme medicale, dar vor intra și ei cât de curând în program normal. Juniorul Varga de la Sântana și Săcui (ex. Macea) sunt singurele noutăți ale primei zile de pregătire la Frontiera.

Lipova, Pecica (în dublă manșă), Șimand și, probabil, FC Hunedoara vor fi adversarii din amicale ai curticenilor.

Lasă un răspuns