Cum arata astazi primul sot al Malinei Olinescu! Arădeanul Dan Stesco s-a recasatorit.

  • njwc.info
  • decembrie 24, 2017
  • 0

In decembrie 2011, solista Malina Olinescu (36 de ani) a recurs la un gest extrem, aruncandu-se de la etajul 6 al blocului in care locuia. Sinuciderea artistei ar fi fost provocata de depresia in care cazuse femeia, dezamagita de mersul relatiei cu iubitul ei, Sebastian. In 2000 insa, Malina Olinescu ajunsese si in fata altarului, atunci cand s-a maritat cu arădeanul Dan Stesco, un cunoscut instrumentist la clape, care cantase cu trupele mari ale rockului romanesc.

Desi interpreta marturisea in presa ca alcatuiesc o familie fericita, ea si Stesco au divortat in 2007, din cauza animozitatilor. „In ultimii trei ani, ne-am certat mereu, iar in casa era o tensiune insuportabila! Are o personalitate puternica si ia singura deciziile importante”, a sustinut barbatul la separare.

Daca Malina a sfarsit tragic, Stesco a luat viata de la capat si este fericit alaturi de Renata, noua lui nevasta, cu care are un copil. Si din punct de vedere al carierei lucrurile merg bine pentru fostul sot al Malinei, care are multe concerte in strainatate, la orga electronica, aparitii dublate in tara si de colaborari cu trupele autohtone celebre scrie

Lasă un răspuns

http://adulttorrent.org

orca coolers

melly 2 futanari dreamland