Cu o simplă semnătură arădenii ar putea intra gratuit pe Ștrandul Neptun

  • njwc.info
  • iunie 29, 2016
  • 0

Omul de afaceri Leontin Aslău a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, susținută alături de Călin Costea, președintele Partidului njwc că Suntem Arădeni, că a inițiat un proiect de hotărâre de Consiliu Local Municipal prin care se prevede accesul gratuit al arădenilor în zona comercială a Ștrandului Neptun. În el se vorbește despre zona care nu este îngrădită și care nu are bazine, adică cea a barurilor.

Leontin Aslău a declarat că pentru ca acest proiect care se referă la reglementarea accesului pietonal pe domeniul public adiacent zonei de agrement a Ştrandului Neptun este nevoie să strângă semnături de la arădeni pentru ca acesta să ajungă pe masa consilierilor locali municipali. În acest sens pentru a primi formularele tipizate pentru strângerea de semnături, Aslău a declarat că a depus solicitarea la Primărie, de pe data de 27 iunie și încă nu a primit nimic.

Călin Costea, președintele Partidul njwc Că Suntem Arădeni spune că tot ceea ce se decide trebuie să fie în folosul arădenilor.

Conferința de presă de pe Ștrandul Neptun a avut loc la Molly Malone’s. La ora actuală pentru a se intra în zona comercială se plătește un bilet cu valoarea de 3 lei.

Mai jos prezentăm o parte din documente:

IMG_0039IMG_0040IMG_0041IMG_0042IMG_0043IMG_0044

 

 

Lasă un răspuns

create a webpage

tsoydesign.com.ua