Cu ce duc câinele la autopsie? Nu ți-l ia nimeni în taxi!

  • njwc.info
  • septembrie 27, 2017
  • 0

O arădeancă şi-a găsit câinele labrador mort, în curtea casei vecinilor. Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de marţi, în cartierul Aradul Nou.

Propietara câinelui, Nicoleta Mustafa, este convinsă că patrupedul a fost ucis. Aceasta şi întreaga ei familie erau ataşaţi de labradorul care le umplea de bucurie fiecare zi.

“L-am găsit cu gâtul tăiat, în curtea vecinină. A trecut gardul cumva… Nu am să mă las până nu se face dreptate. Să facă pușcărie!!!”, a scris Nicoleta pe Facebook.

Foarte mulţi arădeni şi iubitori ai câinilor au reacţionat în mediul online la postările Nicoletei. Reacţiile, în totalitate, erau în sensul tragerii la răspundere a celui vinovat de această cruzime.

Poliția a început o anchetă. „Ieri, a fost depusă o sesizare în legătură cu acest aspect, colegii mei efectuează deja cercetări. După efectuarea autospiei, în funcție de rezultate vor fi luate măsurile legale ce se impun”, a declarat agentul șef adjunct Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

Câinele trebuie dus astăzi la autopsie, însă propietara întâmpină probleme: „Cu ce duc câinele la autopsie? Nu ți-l ia nimeni în taxi!”, a mia scris acesta pe site-ul de socializare

 

Lasă un răspuns

Sonm скам

profvest.com/2014/11/passivnuy-dohod.html

www.agroxy.com