CSA vrea să trișeze! Steaua Armatei deja sfidează regulile fotbalului românesc

Niciun comentariu

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor dezvăluie cum Steaua Armatei plănuiește să se înscrie în Liga a 4-a, deși în mod normal trebuia să înceapă din Liga a 5-a.

“În 2020 în Liga 1” e primul obiectiv pe care și l-a fixat CSA Steaua. Noul club al Armatei ar trebui să apară la vară în Liga a 4-a și să urce an de an câte un eșalon, așa încât să poată participa în prima ligă peste 3 ani, atunci când e programată inaugurarea noii arene Ghencea, modernizată în vederea CE 2020.

Un club nou, cum e Steaua, trebuie să pornească din ultimul eșalon existent. La nivelul Bucureștiului, ultima ligă e a 5-a, cu un eșalon mai jos decât și-au programat șefii grupării Armatei. Înscrierea în L5 ar însemna ca Steaua să ajungă, în 2020, maximum în Liga a 2-a.

Ca să nu debuteze pe construcția modernă în liga a doua, conducerea CSA forțează lucrurile, cautând să includă echipa direct în Liga a 4-a și să poată avea astfel suficient timp să urce în Liga 1 în 3 ani.

Toate detaliile despre înscrierea Stelei Armatei în Liga a 4-a și comparații cu alte echipe care au fost reînființate de curând pot fi citite în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor.

Category: Sport
Tags: , , , , ,

Lasă un răspuns

вода в офис

www.photolifeway.com

https://topobzor.info
Meniu