Cristina Balan a castigat Vocea Romaniei 2015

  • njwc.info
  • decembrie 19, 2015
  • 0

În marea finală s-au luptat Cristina Bălan, din echipa lui Tudor Chirilă, Michel Kotcha şi Tobi Ibitoye, din echipa lui Smiley, şi Tomi Weissbuch, din echipa lui Marius Moga. Loredana nu a avut un concurent în finală, scrie

În urma voturilor telespectatorilor, Cristina Bălan a fost câştigătoarea trofeului „Vocea României” şi a marelui premiu, în valoare de 100.000 de euro.

Pe locul al doilea în finala „Vocea României” s-a situat Tomi Weissbuch, pe locul al treilea – Tobi Ibitoye, iar pe poziţia a patra – Michel Kotcha.

În cadrul marii finale a show-ului „Vocea României”, care a durat circa patru ore, Cristina Bălan a încântat juriul, publicul şi telespectatorii cu trei piese. Cristina Bălan a interpretat singură melodia „This Is My Life”, a cântăreţei Shirley Bassey. Totodată, Cristina Bălan a cântat împreună cu antrenorul ei melodia „Vama Veche”, iar Tudor Chirilă a surprins publicul şi telespectatorii în momentul în care şi-a dat jos tricoul şi a rămas la bustul gol. De asemenea, Cristina Bălan a cântat alături de Corul Regal, dirijat de Eduard Dinu, melodia „The Show Must Go On”, a trupei Queen.

După anunţarea rezultatului competiţiei, Cristina Bălan a izbucnit în lacrimi, fiind îmbrăţişată de soţul său şi de antrenorul ei, Tudor Chirilă, pe scena show-ului „Vocea României”.

Finala „Vocea României” a fost presărată cu numeroase momente artistice, iar gazda show-ului a fost Pavel Bartoş.

Sursa:

Lasă un răspuns

topobzor.info/vybiraem-horoshij-telefon-v-predelah-10-tysjach-rublej/

https://topobzor.info

http://xn--80aaahqpcuvhvipz6j.com.ua