Cristian Nemeş aleargă spre cer. Arădeanul a murit în această dimineaţă!

  • njwc.info
  • octombrie 31, 2016
  • 0

Sportivul arădean Cristian Nemeș, cel care era un om vesel şi plin de viaţă, a murit. Acestuia i-a venit rău în urmă cu câteva zile în timp ce era cu bicicleta. De atunci s-a aflat la spital, iar astăzi a pierdut lupta cu viaţa.

La aflarea cumplitei veşti pagina de a arădeanului s-a umplut de mesaje: „Din păcate, astăzi, s-a stins din viaţa unul dintre partenerii noştri de competiţii,un sportiv complex, un om vesel, plin de viaţă. Drum bun în calea ta spre ceruri. Rămas bun, Cristian” sau „Cristian Nemeș, ai fost un exemplu de umanitate, inteligență și bun simț! Acum alergi spre rai, și întreg cerul te așteaptă pentru a-ți răsplăti toate acțiunile pe care le-ai realizat pe pământ! Cu sufletele îndurerate, ne rugăm bunului Dumnezeu să îți călăuzească pașii spre Lumina Lui! El să fie cel care să îți asigure odihna sufletului tău…! Colectivul Grădiniței P.P. Nr. 14 Arad”, semnează directorul Flavia Darău. Acestea sunt doar două dintre mesajele postate pe pagină.

Lui Cristi i s-a făcut rău sâmbătă în timp ce se afla pe bicicletă la tură. A fost chemată Ambulanţa care l-a transportat la Timişoara.  Arădeanul a intrat atunci în comă.

El era căsătorit şi toată lume îl ştia deoarece era maratonist, biciclist şi practica si canoe.

Cristian avea 49 de ani. Era căsătorit şi avea două fete.

Lasă un răspuns