Cristi Borcea, taurul comunal, a ajuns de urgență la spital cu probleme cardiace. L-a răpus scandalul dintre nevastă și amanta gravidă

  • njwc.info
  • ianuarie 6, 2016
  • 0
Cristi Borcea și-a împărțit ultima permisie între botezul fiicei Gloria-Elena și conceperea unui nou copil cu Valentina Pelinel FOTO: LIBERTATEA

Aflat în pușcărie, Cristi Borcea a făcut doi copii, cu două femei diferite, și a fost implicat și într- un amantlâc cu o asistentă medicală de la Penitenciarul Poarta Albă, acolo unde fostul patron de la Dinamo ar trebui să-și ispășească condamnarea de șase ani și patru luni primită în „Dosarul transferurilor ilegale” din fotbal.

Fostul manechin Valentina Pelinel (35 de ani) a anunțat, luni seara, pe Facebook, că este însărcinată. Femeia nu a dezvăluit numele tatăului, însă nu a negat niciun moment că tatăl copilului ar fi Cristi Borcea (46 de ani), cu care ar avea o legătură amoroasă de câțiva ani.


FOTO: Valentina Pelinel ar fi început relația cu Borcea când era căsătorită cu Cristian BoureanuÎn permisie sau în camera intimă 

„Voi deveni ma mă și, în acest moment, pot confirma această știre. Chiar azi am fost la medic și totul merge perfect”, a scris Valentina, care a fost căsătorită, până în 2014, cu politicianul Cristian Boureanu.

Faptul că fostul acționar de la Dinamo este tatăl copilului a fost confirmat de Gigi Becali. Acesta este nașul de cununie al lui Borcea. „Borcea i-a dat lui Pelinel sămânța lui de la bancă pentru a face un copil. Ce e rău în asta?”, a declarat, în felul său infantil, Gigi Becali. Latifundiarul nu a negat că între cei doi, Borcea şi Pelinel, ar fi avut loc şi e intime, susţinând însă că în permisii deţinutul Borcea poate face copii cu cine vrea.

Copilul ar fi fost conceput fie în luna octombrie, când Borcea a ieșit din închisoare pentru o permisie de trei zile acordată de conducerea Penitenciarului Poarta Albă, fie într-o vizită în camera intimă a lui Pelinel așa cum a speculat presa tabloidă. Asta în condițiile în care, legislația prevede accesul în camera conjugală doar a soțiilor. De altfel, aceasta a fost văzută și la arestul central al Capitalei, când Borcea a fost adus la audieri în cazul judecătoarei Geanina Terceanu. Vacanța din octombrie a fost atunci motivată de faptul că avea loc botezul fetiței afaceristului, Andreyina Carolin, copil născut de soția sa, Alina Vidican.

Andreyina Carolin a fost concepută într-o altă permisie primită de la șeful Penitenciarului de la Poarta Albă. În luna decembrie 2014, acesta a primit o permisie de la Gelu Dănuț Dincă, directorul închisorii, pentru a petrece sărbătorile acasă, deși nu stătuse mai mult de zece luni după gratii. „Permisiile se acordă deținuților care mai au un an până la eliberare. Nu am mai auzit ca un condamnat la peste șase ani să primească permisie în primul an”, ne-a declarat un reprezentant al unui ONG care se ocupă și de drepturile de-ținu ților.

Statutul de dublu tătic pe perioada detenției, confirmă că Borcea se bucură în realitate de un sistem privilegiat după gratii. De fapt, acest lucru ne-a fost confirmat și de Constantin Custura , unul dintre foștii deținuți de la Poarta Alba. Acesta ne-a confirmat și idila pe care Borcea a avut-o cu o asisitentă a închisorii, știre apărută în presa tabloidă anul trecut.

Secretomanie

Reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP) și Penitenciarul Poarta Albă au refuzat, anul trecut, să ne permită accesul în închisoare pentru a verifica condițiile de detenție ale vedetelor. Mai mult, ieri, Gabi Botezan, purtătorul de cuvânt, a refuzat inclusiv să ne precizeze numărul exact al permisiilor primite de afacerist. Borcea mai are cinci copii legitimi și încă unul pe care l-a recunoscut după ce a fost acționat în instanță de avocata Simona Dana Voiculescu. Cu Mihaela Borcea, fosta soție: Patrick (16 ani) și gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (11 ani). Cu Alina Vidican, actuala nevastă: George Alexandru (2 ani) şi Gloria-Elena (6 luni).

 

Ultima oră. Ieri după-amiază, Borcea a fost dus la Spitalul Floreasca, la secția de Cardiologie. El ar avea probleme medicale, după ce Valentina Pelinel a anunțat că este însărcinată. Borcea se afla în Arestul Capitalei atunci când i s-a făcut rău.

Oamenii care au grijă de condamnarea cu vacanțe

În luna martie 2014, Cristi Borcea era condamnat alături de alți oameni din fotbal pentru trucarea unor transferuri prin care s-a evitat plata taxelor la stat. Deși locuia în București, înainte de condamnare, Borcea și-a trecut în acte o adresă din județul Constanța și a cerut să fie cazat la Penitenciarul Poarta Albă din județul de la malul Mării Negre. Aici, directorul închisorii, Gelu Dănuț Dincă, a devenit ca un camarad pentru fostul acționar de la Dinamo. La zece luni de la condamnare, îi aprobă o permisie lui Borcea să petreacă sărbătorile acasă. Dincă este protejatul lui Claudiu Bejan, șeful penitenciarelor din România. Acesta din urmă a fost, între 2010-2012, director adjunct al Penitenciarului de la Poarta Albă.

Lasă un răspuns