Craciunul in stilul lui Donald Trump: Atacuri, insulte si jigniri

  • njwc.info
  • decembrie 26, 2015
  • 0

In seara de Ajun, a participat la slujba de Craciun in care mesajul a fost de pace si intelegere intre toti oamenii. Insa si spiritul Sarbatorilor are limitarile sale cand vine vorba de magnat.

In ziua de Craciun Trump nu s-a mai putut abtine si a pornit o serie de atacuri pe la adresa adversarilor sai politici.

Favoritul republican pentru cursa prezidentiala a insistat ca Administratia Obama i-a furat planul de a deporta sute de imigranti ilegali inapoi in Centrala, l-a insultat pe Jeb Bush si nu a uitat „sa-i faca urari” nici lui , informeaza .

„Vede toata lumea ca democratii si presedintele Obama au inceput acum, datorita mie, sa deporteze imigranti ilegali? Politica!”, si-a facut Trump incalzirea pe Twitter.

„Va mai amintiti cand candidatul ratat Jeb Bush spunea ca faptul ca imigrantii trec granita ilegal e un act de iubire? A cheltuit pana acum 59 de milioane de dolari si e la 3% (in sondaje, n.red.) „, a continuat miliardarul american.

Nici tinta sa preferata, Hillary Clinton, nu a fost uitata la urarile de Craciun.

„Cand vor spune vreodata democratii, si Hillary in special, ca ‘trebuie sa construim un zid, un mare zid, si Mexicul sa plateasca pentru el? Niciodata!'”, a inceput Trump atacurile la Hillary Clinton, si apoi a continuat cu alte cateva mesaje in care se arata increzator ca o va zdrobi pe aceasta la alegeri.

 

Sursa:

Lasă un răspuns