Compania aeriană, fondată acum 27 de ani, care nu a efectuat nici un zbor. Totuşi, mai speră

  • njwc.info
  • noiembrie 6, 2016
  • 0

Cea mai slabă companie aeriană din lume: Este fondată de 27 de ani şi nu a efectuat niciun zbor. Dar încă mai speră.

O companie aeriană americană, fondată în anul 1989 cu intenţia de a oferi servicii de înaltă calitate pasagerilor, tocmai a scos din funcţiune singurul avion pe care îl avea în dotare. Acesta nu a operat niciodată un zbor comercial în cei 27 de ani de existenţă ai companiei, scrie Telegraph.

Compania aeriană Baltia şi-a început activitatea cu promisiuni măreţe. Aceasta urmărea să ofere singurul zbor fără escală de la New York la St. Petersburg, precum şi pachete de vacanţă. Cu toate acestea, nu a transportat vreun pasager.

Compania aeriană, care ar fi trebuit să opereze zborurile de pe aeroportul John F Kennedy International (JFK), mai are un sediu în Michaigan’s Willow Run Airport. Compania susţine că încă aşteaptă permisiunea de a opera, permisiune pe care trebuie să o primească de la Administraţia Federală de Aviaţie (FAA) după 27 de ani. Baltia susţine că a eşuat toate cele şapte evaluări de la FAA din trecut.

Compania susţine că a mutat operaţiunile la Michigan, unde este mai uşor să obţii permisiunea FAA în comparaţie cu New York.

Cu o datorie de peste 119 de milioane de dolari, compania aeriană a anunţat în martie anul acesta că va abandona planul de a folosi singurul ei avion, Boeing 747. Avionul a zburat pe o rută anul trecut (de la Willow Run până la Oscoda, Michigan), dar nu a mai fost utilizat de atunci.

Baltia a adăugat că vor lua în considerare varianta de a închiria avioane mai noi pentru a facilita procesul de obţinere a certificării.

Însă problemele celor de la Baltia nu se opresc aici. Barry Clare, vicepreşedintele executiv, a fost acuzat de Autorităţile bursiere din SUA că ar fi acţionat în calitate de broker fără licenţă de tranzacţionare şi ar fi vândut acţiuni ale Baltia către investitori, potrivit Telegraph.

Acuzaţiile au fost negate de companie: ”Noi nu credem că Barry Clare a încălcat vreo lege, regulă sau reglementare”, anunţă Baltia într-o declaraţie din acea perioadă.

Baltia a făcut progrese în procesul de obţinere a certificării, însă încă nu se pot face rezervări pe site-ul companiei.

sursa: 

Lasă un răspuns

www.mazda.niko.ua

Наш интересный сайт про направление www.steroid-pharm.com.