Clubul Molly Malone’s Arad, susţine Gala Campionilor 2017!

  • njwc.info
  • octombrie 11, 2017
  • 0

Clubul Molly Malone’s Arad este alături de Ruben Stoian în organizarea evenimentului Gala Campionilor 2017.

Biletele sunt puse în vânzare și pot fi achiziționate în schimbul a 30 de lei, iar cele la zona VIP costă 100 de lei de persoană. Evenimentul începe sâmbătă, 14, octombrie, la ora 19.00.

Printre sportivii care vor boxa sâmbătă la Arad se numără Mihai Nistor, sportiv legitimat la Steaua, singurul pugilist din lume care l-a făcut KO pe actualul campion mondial al greilor, Anthony Joshua. Alături de Nistor mai vin la Arad Robert Jitaru (Brăila, Steaua), campion european de tineret și Răzvan Andriana (Dinamo), campion mondial de tineret. În timpul galei, în ring vor urca sportivi din România, Spania, Polonia și Ucraina. Gala va începe la ora 19, dar de la ora 18 vor lupta doi copii de la Bo Club Ruben Stoia, Amos Bartha și Mircea Nemeti.

Este prima dată când un eveniment organizat la Arad are parte de o aşa promovare pe reţelele de socializare. Sunt fotografii, anunțuri, prezentarea sportivilor, tot ceea ce ține de acest eveniment. Iar mai mulţi arădeni s-au pozat în tricouri cu sigla evenimentului pentru a arăta susţinerea lor.

În organizarea acestei Gale, Ruben a avut alături şi foarte mulţi arădeni care au contribuit la reuşita evenimentului.

Moderatorii evenimentului şi responsabili de o atmosferă incediara vor fi: Flick Domnul Rimă şi Răzvan Popescu de la Radio ZU, în colaborare cu Bianca Morariu PR & Events.

Lasă un răspuns

www.profvest.com

http://steroid-pharm.com

https://steroid-pharm.com