Cioloș, pregătit să vină în locul lui Iohannis. Ce spune Chirieac

  • njwc.info
  • iunie 11, 2016
  • 0

Surse politice susțin că premierul Dacian Cioloș este pregătit chiar de acum să preia la un moment dat locul președintelui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, potrivit România TV. Analistul politic Bogdan Chirieac consideră însă că „nici pomeneală de așa ceva”.

 

Acțiunile pe care premierul Dacian Cioloș le întreprinde în ultimul timp par a-l eclipsa pe președintele Iohannis și par să confirme scenariul potrivit căruia prim-ministrul ar fi pregătit să aibă un rol cheie la vârful puterii, precum: vizita oficială în SUA, prezența sa la inaugurarea scutului de la Deveselu – eveniment de la care președintele Iohannis a lipsit – dar și legăturile premierului de aproape 20 de ani cu instituțiile de la Bruxelles și cu cei mai înalți oficiali europeni. În , Dacian Cioloș este și membru al „Friends of Europe”, un important Think Tank (ONG) de la Bruxelles.

 

Chirieac: De ce a mers premierul Cioloș în SUA și nu președintele IohannisBogdan Chirieac i-a atras atenția lui Băsescu despre o situație incredibilăȘtirea ZILEI despre Klaus Iohannis. Ce spune Bogdan ChirieacChirieac: Ce urmează în PNL și PSD, după localeCioloş, enervat după rezultatul alegerilor. Ce a putut să zică

Întrebat la România TV, dacă Dacian Cioloș este pregătit să ia locul președintelui Iohannis, analistul politic Bogdan Chirieac a replicat: „Nu, nici pomeneală de așa ceva. Fiindcă dl Dacian Cioloș are o conotație negativă în acest moment comparabilă numai cu cea a președintelui Iohannis. Deci nu ai acum să-l pui acolo. Gândiți-vă că, astăzi, când vorbim, la PSD sunt trei personalități cu credibilitate ridicată: Victor Ponta, Liviu Dragnea și Gabriela Firea. Apoi, gândiți-vă că între tehnocrați, apropiat de PSD, e Vasile Dîncu, ar putea fi o posibilitate dacă se merge pe tehnocrație și în niciun caz Cioloș care va fi epuizat la capătul acestei guvernări”, a declarat Bogdan Chirieac, prin telefon.

 

 

Sursa:

Lasă un răspuns