Centrele de permanență. Consultaţii şi tratamente gratuite!

  • njwc.info
  • iulie 20, 2016
  • 0

Medicul arădean, Otilia Ţigănaş, a postat pe un material în care vorbeşte despre centrele de permanenţă.

Știți despre ele?

Fiecare oraș mare, destule comune, orășelele mici, au Centre de permanență finanțade de CAS. Ele sunt Cabinete arondate unui cabinet  MF în care găsești medici de familie și asistente, GRATIS, zilnic între ora 15 și 8 dimineața a doua zi, întreg wekendul  – de vineri la 15, până luni la 8.

 

CAS achită gărzile profesioniștilor – medici de familie și asistente, astfel încât să existe o prelungire a activității medicului tău de familie și în afara orarului, pentru chestiuni care NU RECLAMĂ o urgență reală.

 

Scopul este al degrevării 112 și spitalelor.

 

Consultațiile și tratamentele în Centru sunt GRATUITE și se aplică oricărui cetățean, indiferent dacă-i asigurat sau nu.

 

Ce NU se face la Centrul de permanență?

 

NU se eliberează documente în contract CAS. Trimiteri colorate, rețete compensate, trimiteri la analize.

NU se eliberează alte acte care necesită fișa omului și trecutul lui medical. Certificate de deces, Prenupțiale. Adeverințe pentru angajare sau tabără sau curs de chitară sau mai știu eu ce. Normal. Fiindcă medicul de gardă nu te cunoaște. Nu știe ce boli ai avut sau n-ai avut! Vede doar cum te simți la un moment dat, când îi calci pragul.

Nu se vine acasă, la domiciuliu, din Centru. Medicii și asistentele nu au voie să părăsească Centrul.

Ce NU se mai face?

 

Nu se operează, nu se intubează, nu se tratează coma, nu se pune piciorul în ghips, nu se asistă nașterea. Normal că pe aste le face spitalul!

Ce se face?

 

Se diagnostichează și tratează DE MOMENT o durere abdominală, febra, o durere în gât, diareea banală, amețeala, furnicăturile și muulte altele.

EXTREM de important!!

 

Se poate urma tratamentul injectabil intramuscular, sau intravenos, sau pefuzabil din 8 în 8 ore, sau mai des, și ÎN AFARA orarului de cabinet al medicului tău. GRATIS. Nu tre` să-i dai ciubuc asistentei vecine la bloc, nici să te căciulești la asistentele de gardă la spital, tu cu Ampicilina injectabilă în palmă, ora 22, pe beznă.

 

La Arad, de exemplu, lista Centrelor este afișată la Urgențe.

 

GRATIS vei fi injectat la centru!! Și la trei dimineața! Dacă trebuie. Citeşte mai multe pe .

 

Lasă un răspuns

Виагра супер актив

www.steroid-pharm.com/methandienone.html

steroid-pharm.com/oxandrolon.html