Cel mai iubit cuplu de la Hollywood se desparte. Angelina Jolie și Brad Pitt își spun adio după 11 ani de căsătorie

  • njwc.info
  • January 21, 2016
  • 0

După ce presa americană anunța la sfârșitul anului că cel mai iubit cuplu de la Hollywood, Angelina Jolie și Brad Pitt, sunt pe cale să-și spună „Adio” se pare că informația e cât se poate de reală.

Cei doi își negociază deja termenii divorțului. Aceștia s-au cunoscut în urmă cu 11 ani şi au împreună 6 copii, 3 biologici şi 3 adoptaţi.

Îndrăgiţii actori de la Hollywood au mai bine  de un deceniu de relaţie însă nu se mai înţeleg deloc, iar avocaţii lor negociază termenii divorţului. Presa americană notează că Brad a renunşat să mai lupte pentru această relaţie pentru că simte că soţia nu îl mai ascultă deloc.

“După  o serie de certuri în vacanța de Crăciun, ziua răfuielii a venit. Și-au dedicat viețile filmelor, drepturilor umane și copiilor și nu le-a mai rămas timp pentru ei”,  a spus un apropiat al cuplului, conform Libertatatea.

Angelina Jolie a șocat pe toata lumea zilele trecute când și-a făcut apariția la premiera unui film. Cei din jur au crezut că actrița este bolnavă din cauza felului în care arată, aceasta fiind mai slabă ca niciodată.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2005 pe platourile de filmare ale peliculei Mr. & Mrs. Smith și au împreună șase copii.

 

 

 

Sursa: 

Leave a Reply